Papp Gergő régen punk bulikba járt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Papp Gergő régen punk bulikba járt

Papp Gergő régen punk bulikba járt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Papp Gergely korábban a vad bulikat részesítette előnyben, rendszeresen járt punk koncertekre is, természetesen a megfelelő alkoholmennyiséggel feltöltekezve... 

Az Aktív műsorvezetője korábban nem éppen a konszolidált szórakozásairól volt híres: rendszeresen járt vad punk bulikba és indulás előtt természetesen a megfelelő alkoholmennyiségről is gondoskodott a társaság. Családos ember lévén ma már higgadtabban kapcsolódik ki, ezért rendszeresen üli körbe nagyobb társaság a családi asztalt, hogy a pókerezéssel kapcsolódjanak ki egy nehezebb nap után.

"Nagyon szeretek pókerezni, viszont a casino nem a műfajom. A piano bár már lassan passzolna a koromhoz, de a legjobban a retro diszkót szeretem, imádtam a dolly roll-t, a hangulatát, hiszen szeretem a retro hangulatot. Régen, tizennyolc éves koromban viszont mindig ment az iszogatás, aztán pedig általában valamilyen punk zenekar buliján kötöttünk ki, meg a Moszkva téren..." - mesélte a tabutv.hu-ra klikkelőknek Papp Gergely, akit az Újlaki Mulató megnyitóján kaptunk mikrofonvégre.

Az Aktív műsorvezetője mostanában azonban inkább kisfiával tölti szabadidejét, aki még arra is ráveszi a papát, hogy a szőnyegen kuglizzon. "A kisfiammal kuglizni szoktunk a nagyszobában mostanában. A feleségemmel pedig mindig is minden rendben volt, hét és fél éve vagyunk együtt és minden a legnagyobb rendben van. A titka annyi, hogy szeretni kell a másik felet, tisztelni őt magát, a munkáját és a közös gyereket, ami nem nehéz ez esetben mert fantasztikusan édes, nagyon különleges egyénisége van és nagyon nehéz vele"- mondta el a tabutv.hu riporterének Papp Gergely.


 
 
[ 1958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x