Lindsay Lohan megint bajban van
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan megint bajban van

Lindsay Lohan megint bajban van

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A zűrös életű színésznő elbukott a drogteszten, ezért a bíróság eltilthatja Kalifornia állam elhagyásától - ami megakadályozhatja új filmje forgatását.  

Lindsay Lohan az Inferno (Pokol) című filmben játszaná Linda Lovelace-t, a 70-es évek meghatározó pornósztárját. Linda Lovelace a hatalmas sikert hozó és a pornó műfajt széles körben elfogadottá tevő Mély Torok (Deep Throat) című filmben játszotta a főszerepet, de később mégis szembefordult a pornóiparral és élete végéig pornóellenes aktivistaként tevékenykedett.

Csakhogy a filmet Louisiana államban forgatnák. Lindsaynek New Yorkba is el kellene utaznia, hogy megjelenjen a Saturday Night Live című showban. Az elbukott drogtesztek miatt ez most erősen kérdéses...

Persze a forgatást át lehet helyezni Kaliforniába, ez azonban jelentősen megemelné a költségeket, amit a producerek már nem szívesen vállalnának Lindsay Lohan kedvéért.

A TMZ.com bulvár portál szerint az, hogy Lindsay Lohan korábbi ítélete ellenére utazhatott, eddig is inkább kivételezés volt, mint megszokott eljárás. A TMZ.com egyébként úgy értesült, kokainról van szó. Lindsay a Twitteren elismerte, hogy elbukott a drog teszten.

Lindsay Lohant korábban rövid börtönbüntetésre és újabb elvonókúrára ítélték, mert megsértette a próbára bocsátás feltételeit: nem járt rendesen az elvonókúrára. 2007-ben őrizetbe vették ittas vezetés miatt, de akkor nem ítélték börtönbüntetésre, hanem próbára bocsátották.
 


 
 
[ 5112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x