BNF Nick szőrös lányokat szeretne
Címlap / Showbiznisz / BNF Nick szőrös lányokat szeretne

BNF Nick szőrös lányokat szeretne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A tinisztár egész nyáron az igazit kereste, de még mindig nem keveredett az útjába olyan csaj, aki minden igényének teljes mértékben megfelel. 

"Volt a zenetévén egy Álomrandi című műsor, de ez nem arról szólt, hogy csajt keresek, hanem arról, hogy valakit elviszek egy randira. Ennek ellenére sajnos még a mai napig nem találtam olyan leányzót, aki megfelelne az elvárásaimnak. Rengeteg gyönyörű lány van itt Magyarországon, úgyhogy nincs ezzel probléma, csak én szerény vagyok, nem merek lépni, na meg ilyen külsővel nem találok senkit..." - meséli a tabutv.hu riporterének BNF Nick, aki kemény kritériumrendszert állított fel a leendő barátnő számára.

Az új tinisztár persze nem mondja, hogy nem randizik.

"Vannak ismerkedések, de az elvárások szintjét nem sokan ütik meg. Ha elmegyek valakivel, akkor fontos az, hogy hogyan beszél, hogy miként viselkedik, meg persze legyen bajsza, és irtózatos nagy szőre!" - osztotta meg az internetes sztártévére klikkelőkkel Nick, aki a Tabu Tv közönségtalálkozóján mesélt a csajozási szokásairól.

"Én igazából tudom a megfejtést! Mi mind a hárman az esküvőig várunk, és addig semmilyen testi kapcsolatba sem bocsátkozunk!" - vág közbe az együttes másik tagja, Frank.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x