Lola hosszú puszit adott Baronits Gábornak
Címlap / Showbiznisz / Lola hosszú puszit adott Baronits Gábornak

Lola hosszú puszit adott Baronits Gábornak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A két sztár először pár hete egy születésnapi bulin került közelebbi viszonyba egymással, azóta is dúl a szerelem. 

Lola és Baronits Gábor együtt érkeztek az Újlaki Mulató megnyitójára, ahol a fergeteges party közepette hosszan csókolóztak a tömegben.

"Gábor most éppen valahol bent táncol szerintem, de előtte előfordulhat, hogy hosszú puszit adott nekem. Ha most arra vagy kíváncsi, hogy együtt vagyunk-e, akkor azt kell válaszolnom, hogy igen..." - vall színt a tabutv.hu riporterének Lola, akiről lesüt, hogy fülig szerelmes a Jóban Rosszban színészébe.

"Nagyon fura dolog ez, mert újságokból szinte mindenkit ismerek, de Gáborral először Puskás Dani születésnapján beszélgettünk. Tök jót dumáltunk, aztán pedig úgy voltam vele, hogy Ő egy jófej fiú, és miért ne?!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő, aki a rengeteg elfoglaltsága ellenére megpróbál minél több időt együtt tölteni az újdonsült párjával.

"Voltunk már például kirándulni Visegrádon, de kifejezett szabadidőnk sajnos túl sok nincs, mert Ő próbál, én pedig járok fellépni és közben sulizom. Igyekszünk megoldani, hogy tudjunk találkozni, és nagyon jól érezzük magunkat együtt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lola, aki egy új óbudai szórakozóhely, az Újlaki Mulató megnyitóján jelent meg először nyilvánosan a színésszel.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4522 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x