A héten eldőlhet, fut-e még idén Overdose
Címlap / Showbiznisz / A héten eldőlhet, fut-e még idén Overdose

A héten eldőlhet, fut-e még idén Overdose

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy Overdose túl van a Baden-Badeni versenyt követő pihenőn, múlt hét vége óta ismét kedvet mutat a munkához, így nem kizárt, hogy már ezen a héten dönteni lehet arról, hogy októberben starthoz áll-e valamely versenyben. Egyelőre több lehetőségben is gondolkodnak. 

- Sokan érdeklődtek a PannoniaOverdose.hu-nál, hogy mi történik Overdose-zal, hogyan telnek a napjai mióta hazatértetek Baden-Badenből?

- A versenyt követő napon, hétfőn indultunk haza, estére meg is érkezett Overdose és az egész csapat Alagra. A rá következő napok pihenéssel teltek. Az első jelek biztatóak voltak. A ló azt mutatta, hogy miután lovasa, Christophe Soumillon a futam utolsó 150 méterén már érezve, hogy üres a ló, nem lovagolta meg keményen, úgy tűnt, hogy hamarabb túl fogja tenni magát a versenyen. A hét második felére azonban megváltozott a kedélyállapota. Kedvetlenné vált. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk neki azt az időt, amíg a viselkedésével jelzi, hogy újra kedve van a munkához.

- Néhány hét pihenő minden versenylónak jár...

- Múlt hét csütörtökön-pénteken már kedvező jeleket mutatott, és ha ez tartósan így marad, akkor lehet gondolkozni egy következő versenyre történő felkészítésről.

- A szezonból már nincs túl sok idő hátra...

- Ha starthoz áll, akkor valamikor októberben, egyelőre több lehetőségben is gondolkodunk. Az általa végzett munkát kiértékelve lehet erről dönteni, nem kizárt, hogy már ezen a héten.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2075 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x