Bodrogi Gyula suttogva kért gumióvszert
Címlap / Showbiznisz / Bodrogi Gyula suttogva kért gumióvszert

Bodrogi Gyula suttogva kért gumióvszert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A Nemzet Színésze nem bánja, ha az ismert szerepei közül nem csak a Süsü és a Linda jut róla az embereknek az eszébe, hanem egy kínos óvszeres jelenet is. 

A 76 éves Bodrogi Gyula a mai napig rendkívül aktív életet él: a következő színházi szezonban nyolc darabban fog játszani, de emellett bőven jut ideje a családra, a barátokra, na meg persze a nosztalgiázásra is. Ha valaki a Nemzet Színészére gondol, akkor egészen biztos, hogy eszébe jut a Linda, vagy a Süsü című tévésorozatban nyújtott fantasztikus játéka, azonban Bodrogi úr valami egészen másra is emlékszik a híressé vált szerepei közt.

"Nekem van még egy harmadik is, amit egész biztos, hogy annyian ismertnek, mint ezt a kettőt: a patikában, a kotonos!" - nevet fel a tabutv.hu videójában Bodrogi Gyula.

"Ez egy klasszikus kabaré jelenet volt... Sok mindenkivel előfordul, ha az ember valahová elmegy, és valami olyasmit kell kérni, amit szégyell, és nagyon-nagyon szolidan, súgva próbálja meg az eladónőnek elmondani, hogy szeretne gumióvszert venni. Erre a tapintatlan patikus nő elkezd kiabálni, hogy hol találja a kotont?! Ettől pedig annak az embernek, akit én játszottam, pokoljárás lett az élete!" - meséli Bodrogi Gyula a Tabu Tv internetes videójában a ciki szituáció történetét.

"Természetesen az én életemben is előfordult már hasonló kínos szituáció. Ilyesmi mindenkinek van, csak oda kell figyelni!" - adja a tanácsot a színész, akit az óvszeres sztori ellenére a mai napig a legtöbben Süsü figurájáról ismernek meg. "Egyszer egy kislány tőlem olyan két méterre állt, én beszélgettem valakivel, a kislány pedig odajött, és azt mondta, hogy: Te vagy a Süsü! Én meg mondtam, hogy igen, aztán pedig elénekeltük együtt a nótát, mert tudta" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bodrogi Gyula.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3437 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x