Lindsay Lohan megint rácsok mögé került, de már kiengedték...
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan megint rácsok mögé került, de már kiengedték

Lindsay Lohan megint rácsok mögé került, de már kiengedték

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

A zűrös életű színésznő rövid időre ismét börtönbe került, miután korábban elbukott a drogteszten, de 300 ezer dollár óvadék ellenében kiengedték. 

A Beverly Hills-i bíróság pénteken eredetileg elutasította, hogy a színésznő óvadék ellenében szabadlábra kerüljön. Ennek értelmében Lindsay Lohannek az október 22-re tervezett meghallgatásig börtönben kellett volna maradnia. Ekkor hoznak ítéletet arról, hogy a sztár ismét megszegte-e a próbára bocsátás feltételeit azzal, hogy a drogteszt kokaint mutatott ki a szervezetében.

A fellebbezés után azonban a fellebbviteli bíróság úgy döntött, hogy mégis szabadlábra kerülhet óvadék ellenében, de viselnie kell a helyzetét állandóan jelző lábperecet.

Lindsay Lohant korábban rövid börtönbüntetésre és újabb elvonókúrára ítélték, mert megsértette a próbára bocsátás feltételeit: nem járt rendesen az elvonókúrára. 2007-ben őrizetbe vették ittas vezetés miatt, de akkor nem ítélték börtönbüntetésre, hanem próbára bocsátották.

A TMZ.com bulvár portál szerint Lindsay Lohan azt mondta a barátainak, hogy elvonókúrára és nem börtönre lenne szüksége. Korábban a Twitteren elismerte, hogy hibázott és elbukott a drog teszten. A hollywoodi színésznő azt is elismerte most, hogy az újabb botrány sokat árthat a karrierjének.

Lindsay Lohan az Inferno (Pokol) című filmben játszaná Linda Lovelace-t, a 70-es évek meghatározó pornósztárját, de a fejlemények miatt kétséges, hogy részt vehet-e a forgatáson. Linda Lovelace a hatalmas sikert hozó és a pornó műfajt széles körben elfogadottá tevő Mély Torok (Deep Throat) című filmben játszotta a főszerepet, de később mégis szembefordult a pornóiparral és élete végéig pornóellenes aktivistaként tevékenykedett.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x