Bünti: Kiszel Tünde újra énekel!
Címlap / Showbiznisz / Bünti: Kiszel Tünde újra énekel!

Bünti: Kiszel Tünde újra énekel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A fehérnemű gyűjteményéről híres Kiszel Tünde egyszerűen kiragadta a mikrofont a riporter kezéből, majd önfeledt éneklésbe kezdett. 

Kiszel Tünde egyszer már Gerencsér Tomi oldalán megpróbálkozott a zenei karrierrel, de akkor egy dalnál megállt a történet. A szőke sztár most épp az Újlaki Mulató megnyitóján ragadta ki a mikrofont a Tabu Tv riporterének a kezéből, hogy majdnem egy percen keresztül énekelhesse a kedvenc dalát.

"Nem voltam egy nagy diszkóba járós, mert a komolyzenét és az operát szerettem mindig is, Wagner-bérletem volt. Ennek ellenére nagyon szerettem a Hungáriát, az LGT-t, és minden lassú, romantikus, lírai számot!" - meséli a tabutv.hu riporterének Kiszel Tünde, aki a videóban elsőként a kedvenc magyar könnyűzenei számából, a Dolly Roll - Elpattant egy húr című szerzeményéből elénekelt egy részletet.

Kiderült, hogy Tünde gyakran ragad mikrofont karaoke bulikban is. Ilyenkor általában népdalokat, operetteket, musicaleket énekel, utóbbit pedig a felvételen a Tabu Tv nézőinek is megmutatta.

"Ma éjjel táncolnék, örökké táncolnék..." - hangzik a nóta a fehérneműgyűjtő Kiszel Tünde szájából, aki majdnem egy percen keresztül dalolta a második kedvenc számát, közben Károllyal táncoltak, a heves előadás közben pedig a riporter kezéből el is ragadta a mikrofont, hogy igazi énekesként tündökölhessen a kamera előtt.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3960 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x