Joshi Bharat újra képernyőre kerül!
Címlap / Showbiznisz / Joshi Bharat újra képernyőre kerül!

Joshi Bharat újra képernyőre kerül!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

Az indiai sorselemző néhány hónap szünet után a TV2-t tulajdonló ProSiebenSat.1 csoport érdekeltségébe tartozó FEM3 csatornánál folytatja, ahol hírességek és átlagemberek problémáit fogja megoldani. 


Rendezvénynaptár
Joshi Bharat nemrég újra elkezdett forgatni, de nem az előző problémamegoldó show további részei lesznek majd láthatóak: a sorselemző csupán a TV2 egyik tematikus csatornájánál kapott egy rovatot, ahol folytathatja a két éve kezdett "televíziós praxisát". Az indiai származású férfi a FEM3 Boszorkánykonyha című műsorában Zimány Lindával és Gombos Edinával dolgozik együtt, ez pedig egy igazán izgalmas egyvelegnek ígérkezik.

"Jelenleg a Boszorkánykonyhában dolgozom, de mellette készül a következő műsor is, amit most rakunk össze. Jót szeretnék csinálni, a munkám gyümölcsét pedig hamarosan láthatják a nézők! Ez is egy beszélgetős műsor, de a lényege az életvezetési tanácsadás, amit híres és hétköznapi embereknek egyaránt adok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Joshi Bharat, aki mindenkinek szeretne segíteni a nehéz helyzetek megoldásában.

"A hírességek boldogan jönnek el, mert tudják, hogy velem kell beszélgetniük, az egyszerű emberek pedig maguktól jelentkeznek, hogy szeretnének velem beszélgetni. Már mindkét típusú műsorból felvettünk pár adást, és minden beszélgetés nagyon jól sikerült!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a műsorvezető, aki egy szokatlan csavarral épp Zimány Lindával dolgozik együtt a Boszorkánykonyhában. "A csapatból egyedül Linda volt ismeretlen számomra, de ahhoz képest, amiket az újságokban olvastam róla, egy teljesen más embert láttam magam előtt!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Joshi Bharat.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x