Overdose Párizs helyett a milánói San Siroban futhat
Címlap / Showbiznisz / Overdose Párizs helyett a milánói San Siroban futhat

Overdose Párizs helyett a milánói San Siroban futhat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Overdose nem vesz részt a vasárnapi párizsi Group-1-es Prix de l’Abbaye versenyen, mert a Baden-Baden-i versenyét követő pihenője hosszabbra nyúlt a tervezettnél.  

Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy a múlt hét eleje óta Overdose már készül, és a legvalószínűbb, hogy október 17-én az 1000 méteres Group-3-as Premio Omenoniban futhat legközelebb, a milánói San Siro galopp-pályán.

- Nem titok, hogy Overdose idei, visszatérő szezonját lényegében a most vasárnapi párizsi Group-1-es Prix de l’Abbaye-ra építettétek fel. Arra a versenyre, ahol a kései visszastart miatt nem nyerhetett 2008-ban.


- Nagyon fáj a szívünk, de jelen állás szerint nem lehetett a párizsi versenyt felelősségteljesen bevállalni, ezért töröltük a vasárnapi futamból.

- Legutóbb tíz napja beszéltünk, és már akkor világossá tetted, hogy Overdose pihenője hosszabbra nyúlt a Baden-Baden-i versenyt követően, mint amire a korábbi tapasztalatok alapján számítani lehetett.

- Valóban ez húzta keresztül az előzetes terveket. Ha minden rendben lett volna, akkor futhatott volna Párizsban, de meg kellett adni számára a regenerálódáshoz szükséges időt. Ezt nem lehet előre eltervezni, csak a viselkedéséből és az általa mutatott jelekből lehet kikövetkeztetni, hogy mikor áll készen az újabb versenyt megelőző munkákra. Ez a pillanat el is érkezett, a múlt hét óta ismét versenyre készül, de nem Párizsra, mert Baden-Baden után már kifutottunk az időből.

- A szezonból már nincs sok hátra...


- Más októberi versenyt kerestünk neki, és legnagyobb valószínűséggel az október 17-i milánói Group-3-as, 1000 méteres Premio Omenoni jöhet számításba, amire már neveztük is. Az indulásáról természetesen csak később, a versenyhez közeledve, a ló akkori állapotának ismeretében döntünk majd.

- Az igazi munkát Overdose a múlt héten kezdte, hol tart most?


- Azóta is folyamatosan, jó kedvvel dolgozik. A jövő hét végén kell döntenünk a milánói indulásról. Ma ismét újrapatkolja az első lábait angol kovácsa, Stuart Packham. Reméljük, hogy az ilyenkor megszokott pataérzékenysége nem nyúlik hosszabbra egy-két napnál. Ha a patkolás nem fog ennél hosszabb leállást követelni, akkor a hátralévő idő alatt tartható a felkészítésének üteme, és felelősséggel lehet vállalni a milánói futamot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x