Dzsudzsák Balázs bemutatta legújabb szerelmét
Címlap / Showbiznisz / Dzsudzsák Balázs bemutatta legújabb szerelmét

Dzsudzsák Balázs bemutatta legújabb szerelmét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

A 4v4 focikupa döntőjén mutatta be a nagyközönségnek a magyar futballfenomén, Dzsudzsák Balázs újdonsült szerelmét, a vadonatúj FIFA 11 játékszoftvert.  

A rendkívüli népszerűségnek örvendő játék kegyeiért azonban sokan mások is versengtek. Cseh Laci, Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Majka, Hajas Laci és Kammerer Zoltán is kontrollert ragadott és játszott egy nagyot.

Az Electronic Arts jóvoltából immár hatodszor megrendezett, országos szinten óriási tömegeket megmozgató, egyszerre virtuális és valós focikupa végső mérkőzéseire, hazai focikedvelő sztárok és csemetéik jelenlétében került sor. A hihetetlen népszerűségnek örvendő, 12-20 éves fiataloknak meghirdetett, országos versenysorozat már lezajlott selejtezői után most, a budapesti döntőn a legjobbak bizonyíthattak és küzdhettek meg a játékkonzol előtt, valamint a pályán az értékes nyereményekért.


- Azt gondoltam, hogy csak a fiam áll be a játékba, de annyira jó itt a hangulat, hogy legszívesebben én is fociznék egy nagyot – mondta a pálya szélén magas sarkú csizmában szurkoló Rába Tímea, akit egész családja elkísért a Kossuth téren megrendezett sporteseményre. – Jövőre biztos, hogy edzőcipőbe jövünk, s mi lányok is alakítunk egy csapatot – néztek nagy egyetértésben egymásra Nina, lányával.


A pályán és a konzoloknál is bizonyítottak azonban Hajas Laci és fia, Dávid, Kammerer Zoltán és Gergő, Pintácsi Viki kisfia, Viktor, az erősítést pedig a játék "nagy öregjei", Ganxsta Zolee és Harsányi Levente jelentették.

- Mi inkább a virtuális fociban vagyunk jók, a pályán nem mernénk harcba szállni ilyen rutinos játékosokkal – nevetett Lola és kedvese, valamint a Csillag születik énekesei Varga Viktor és Horváth Tamás.


A többszörös Olimpiai- és világbajnok Kammerer Zoltán, miután minden dimenzióban kifocizták magukat, sorba állt az épp autogramokat osztogató Dzsudzsák Balázshoz.

- A fiam akkora Balázs-rajongó, hogy hetek óta a fülemet rágta, mindenképpen szerezzünk aláírást az új játékszoftverre. Hát dedikáltattam a nagy focistánkkal – nevetett Kammerer Zoli.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4714 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x