SP csókolózott már moziban
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / SP csókolózott már moziban

SP csókolózott már moziban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Éder Krisztián egy nagyon jólnevelt fiú, ezért a randikon egyszerre csak egy lánnyal ül be a mozivászon elé. 

 

Rendezvénynaptár
"Én biztosan szigorú lennék és szigorúan fognám a lányomat, mert én is szigorúan voltam fogva, ami tök jót tett az életemnek!" - meséli a tabutv.hu riporterének a tinisztár, aki jól nevelt fiúként a lányokkal is rettentően jól bánik: a riporterünket például dévédézni hívta, de másokat moziba is szokott csábítani.

"Ha egy lánnyal megyek moziba, akkor teljesen változó, hogy miket választunk az éppen aktuálisan futó filmek közül. Általában arra a filmre ülünk be, amelyiknek a legjobb a plakátja, mert én nagyon vizuálisnak tartom magam, és úgy vagyok vele, ha egy filmnek jó a plakátja, akkor valószínűleg a látványvilág is tökéletes" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel SP.

Az előadónak nem csak a plakátok terén vannak konkrét elképzelései. "Én egy nagyon jólnevelt fiú vagyok, ezért egyszerre természetesen csak egy lányt viszek moziba, ha randizni viszem, de ha barátkozni akarok, akkor nyilván lehet társasággal menni. Általában szinkronizált filmeket nézünk, mert ha olvasni kell a szöveget, akkor nem látom a képeket és a látványt..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában SP, aki nem csak a látványvilág miatt választja a szinkronos filmeket.

"A film alatt többnyire nachost eszek, illetve közepes popcornt nagy kólával, de az teljesen változó, hogy hány szívószál van benne. Volt egy nagyon durva élményem! Képzeljétek el, a moziban egyszer csókolóztam egy lánnyal!" - nevet fel az internetes sztártévé felvételén a tinisztár, aki már nem emlékszik, hogy melyik film alatt csattant el az a bizonyos csók.
 
 
[ 1846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x