Baki a színpadon! Leesett Ádok Zoli parókája
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Baki a színpadon! Leesett Ádok Zoli parókája

Baki a színpadon! Leesett Ádok Zoli parókája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Ádok Zolit épp pestises hullaként vonszolták a színpadon, amikor egy óvatlan pillanatban önálló életre kelt a parókája... 


Rendezvénynaptár
Mint minden színész, Ádok Zoli is élt már át kínos pillanatokat a színpadon, amit aztán a tőle megszokott profizmussal hamar orvosolt is.

"A színházban nagyon sok parókát használunk és már volt olyan, hogy nem volt eléggé jól rögzítve és lecsúszott. Vissza kellett gyorsan húznom, de ilyenkor általában tapsvihar tör ki, mert valami más történik, mint ami szokott. A Spamalot-ban pestises hullaként őszes, tépett, trutyis parókám volt és van egy jelenet, ahol húznak a földön. A paróka a földön beleakadt valamibe és nekem vissza kellett rántanom, én pedig még rá is játszottam, hogy az egyik pestises testrészem elveszik és visszarántottam magamra" - mesélte színpadi bakiját a Tabu Tv riporterének Ádok Zoli.

Ádok Zoli azonban a színpadon kívül sem tétlenkedik: hamarosan elkészül legújabb lemeze.
"Három álom a lemez címe, amely egy teljesen új fordulat lesz. A Három álom című számomat a rádiók már játszák és most nagy erővel vesszük fel az újabb dalokat. Karácsonykor már ott lehet a fa alatt a lemez, hiszen november elején megjelenik" - mesélte a Tabu Tv riporterének az énekes-színész.

A lemez és a színpadi szerepek mellett nem csoda, ha Zolinak kevés ideje marad a magánéletre és elfoglaltságai miatt nincs éppen könnyű helyzetben az a hölgy, aki az énekes meghódítására készül.

"Nehéz dolog ez a kapcsolatosdi, eléggé önfejű vagyok és makacs és válogatós, úgyhogy nincs kapcsolatom. Most a munkának élek és alkalmi dolgok vannak ugyan, de nincs komolyabb kapcsolatom. Nem vagyok szomorú, ez most így van jól és ha jön, és megtalálom, akkor mindenki fog tudni róla. Nehéz követni azt az életstílust, amit élek és talán ha összejön valami komoly, az szakmán belül lesz, aki hasonlóan pörög, hasonlóan későn jár haza és hasonlóan hétvégén dolgozik, mint én" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Ádok Zoli.


 
 
[ 2963 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x