L.L. Junior 3D-ben olvaszt!
Címlap / Showbiznisz / L.L. Junior 3D-ben olvaszt!

L.L. Junior 3D-ben olvaszt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

A pörgő nyelvű rapper a napokban forgatta le új videoklipjét, amelyben olyan áttörő technikai újságokat is alkalmaznak, mint a 3D technológia. 

L.L. Junior most először énekelhet 3D animációk között, a rendhagyó videoklip forgatás kulisszái mögé pedig a Tabu Tv stábja is beleshetett.

"Van egy lány, akinek teljesen hibernálva vannak az érzelmei, Ő a Jégkirálynő. A szakítás után a csajok általában igyekeznek először a szomorúság, a bosszúvágy illetve az idegbetegséget követően egy kemény jégvirágba burkolózni, és ha egy kicsit bekukkantasz velem, akkor meglátod, hogy itt van az a lány, aki már az ezutáni fázisba érkező megkeményedett szívű Jégkirálynőt játssza!" - mutat a hatalmas zöld stúdióban táncoló lányra a rapper, aki az egész kisfilmben azon dolgozik majd, hogy felolvassza a kisasszony szívét.

"Mi lángok közepette énekelünk és táncolunk majd neki a fiúkkal, hogy elérjük a célunkat. A green boksz-ban mögöttünk utólagosan lesz majd animálva egy gyönyörű szép jégvilág kristályokkal és minden olyan dologgal, ami a témához kapcsolódik. Már jól bevált recept a szerelmes szám, de ezt most 2010-ben, 3D-ben adjuk elő. Soha nem forgattam még animált klipet ilyen képvilággal, ezzel a stábbal is először dolgozom, és nagyon örülök, hogy itt lehetek!" - meséli a tabutv.hu riporterének L.L. Junior, aki nem csak a különleges utómunka miatt tudhat majd magáénak rendhagyó videoklipet.

"Az volt a kérés, hogy ne legyenek kiálló hajak, de mégis látványos legyen az egész. A srácok ezt tökéletesen megoldották, a színeket is jól alkalmazták, úgyhogy szerintem klassz kis frizurákat alkottunk!" - mosolyog fel Krizsán Győző mesterfodrász, aki kollégái segítségével készítette el a Junior klipjében szereplők frizuráit. L.L. Junior klipjét hamarosan a Tabu Tv weboldalán is megmutatjuk majd!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x