Durva! Az Irigy Hónaljmirigy tagja kutyakaját eszik
Címlap / Showbiznisz / Durva! Az Irigy Hónaljmirigy tagja kutyakaját eszik

Durva! Az Irigy Hónaljmirigy tagja kutyakaját eszik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Varga Győző rettentően odafigyel a kutyája étkezésére, ezért nem csak hogy saját maga főz ételeket az ebnek, hanem minden etetés előtt megkóstolja házi kedvence száraztápját, vagy egyéb eledelét is. 

Már kapható a boltokban Menyhárt Böbe "Mert a kutya is ember" című könyve, aki a szerzeményben az iménti kérdésre keresi a választ azzal a harminc lelkes kutyabaráttal, akik arra vállalkoztak, hogy elmesélik nekünk szórakoztató, megható, néhol pikáns kutyás történeteiket. A megszólalók közt jó pár sztár is található, többek közt Böbe szerelme, az Irigy Hónaljmirigyből jól ismert Varga Győző is.

"Nagyon szeretem a hasamat, és mivel nem csak magunknak, hanem a kutyának is szoktunk főzni, belekerült a könyv végére egy húsz oldalas kis kutyaszakácskönyv is. Ebben persze van némi humor is, de minden étel tényleg elkészíthető, és valószínűleg ízlik a kutyáknak is!" - meséli a tabutv.hu riporterének a nevettető.

"Ha belegondolunk, akkor a kutyának majdnem minden ehető, ami az embernek is, ezáltal pedig fordítva is. Mielőtt a kutya enne, én minden kaját megkóstolok, még a száraztápot is. Van olyan is, amelyik nem olyan ízletes, de végülis ezek valóban ehető kaják... nincs benne semmi, csak hús meg tápanyag! Például múltkor az egyik boltban azt mondták, hogy ez a száraztáp majd jobb lesz a kutyáknak, én pedig mondtam, hogy jó, venni fogunk, de előtte megkóstolom... egyébként tényleg van olyan márka, ami jobban, és van, ami kevésbé ízlik!" - nevet fel a Tabu Tv internetes videójában Varga Győző, akinél olyannyira családtaggá vált a kutyus, hogy a kisfia gyakran ruhába, napszemüvegbe, és minden egyéb emberi dologba beöltözteti az ebet.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3967 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x