Berlusconi újabb szexbotránya
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Berlusconi újabb szexbotránya

Berlusconi újabb szexbotránya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Egy illegális marokkói bevándorló tizenéves lány azt állítja: lefeküdt az olasz kormányfővel és ezért pénzt kapott "ajándékba". 


Rendezvénynaptár
A lányt, aki most 18 éves, csak Rubyként emlegetik és fénykép sincs róla, pedig modellnek készül.

A szexre a 74 éves Berlusconi luxus villájában került sor Arcoréban, Milánó közelében. Az ügyészség megnyitotta az aktát, de egyelőre nem folytat vizsgálatot a miniszterelnök ellen, mert először azt akarják kideríteni, mennyi a valóságalapja a lány vallomásának.

Azt sem tudták ugyanis még kizárni, hogy Ruby csak zsarolni akarta a kormányfőt, vagy a hírveréstől remélte modell karrierje felívelését. A gyanút erősíti, hogy a lány a vallomása során ellentmondásokba keveredett.

Az Il Giornale című jobboldali milánói napilap viszont máris újabb lehetséges szexbotrányról ír és felidézi a miniszterelnök korábbi botrányait. Pedig a lap a Berlusconi család tulajdonában van...

A marokkói lány azután kezdett beszélni a rendőröknek, hogy a rendőrség látókörébe került, mint tartózkodási engedély nélküli bevándorló. Akkor azt követelte, hogy hagyják őt békén, mert személyesen ismeri Berlusconit. Állítólag egy ismert modellügynök más modellekkel együtt mutatta be Berlusconinak és számos magán partiján részt vett tavaly és idén tavaszig. 
 
[ 4723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x