Bocsánatot kért a lány, aki lefeküdt Berlusconival - képek...
Címlap / Showbiznisz / Bocsánatot kért a lány, aki lefeküdt Berlusconival - képek

Bocsánatot kért a lány, aki lefeküdt Berlusconival - képek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-23

A nem egészen 18 éves marokkói modell azért kér bocsánatot, mert kiteregette az ügyet és ezzel szexbotrányba kevert fontos embereket, akik csak segítettek neki. 

Korábban csak "művésznevén", Rubyként említették a lányt, de a Rubyggate-ként elhíresült botrányt kutató olasz sajtó időközben kiderítette, hogy az egyes források szerint 17, mások szerint 18 éves Karima Keyekről van szó.

Karima Keyek tiniként szökött el Szicíliában élő marokkói szüleitől, azóta pincérnőként és öltáncosként dolgozott. Facebook oldalán Ruby Rubacuore néven szerepelt, vagyis Szívrabló Rubyként. Az oldalt most letörölte.


Genova közelében egy női menhelyen húzta meg magát, onnan üzent, hogy sajnálja. Ügyvédje azt mondta, csak egy fiatal lányról van szó, aki egy nála sokkal nagyobb botrányba keveredett.

Ami azt illeti, a botrány tényleg nagy, sokan már a 74 évesen is állandóan szexbotrányokba keveredő kormányfő lemondását követelik.


A marokkói lány azután kezdett beszélni a rendőröknek, hogy a rendőrség látókörébe került, mint tartózkodási engedély nélküli bevándorló. Akkor azt követelte, hogy hagyják őt békén, mert személyesen ismeri Berlusconit.

Mint kiderült, egy ideig rendszeresen részt vett a Berlusconi luxus villájában, Arcoréban, Milánó közelében rendezett orgiákon. A csoportos szex partikat a az olasz sajtó "bunga-bunga" bulikként emlegeti.


Ruby állítólag tanúja volt, hogy az orgiákon részt vevő modell- és színésznő jelöltek fejenként 5000 eurót kapott egy-egy alkalommal, az olasz kormányfő pedig neki még egy Audi autót is ígért. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9049 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x