Dammak Jázmin a pirosnál sminkel
Címlap / Showbiznisz / Dammak Jázmin a pirosnál sminkel

Dammak Jázmin a pirosnál sminkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Persze a szépség sem szereti, ha kapkodnia kell a sminkeléssel, de valahogy mindig úgy esik, hogy a piros lámpánál kell felkennie magára a szépítőszereket. 

A szépségiparra általában nem a nyugodt, lassú hétköznapok, hanem a pörgős, észveszejtett rohanással eltöltött pillanatok a jellemzők. Dammak Jázmin is így van ezzel: a modellel egy olyan divatbemutató előtt beszélgettünk, ahol rendkívül fontos a villámgyors átöltözés és az elképesztő precizitás.

"Azt hiszem, hogy ennyi év után már megy a gyors öltözés. Általában nem a modell dolga, hogy tudja azt, hogy milyen ruha következik. Vannak öltöztetők, sorba vannak rakva a dolgok, úgyhogy nem igazán a mi hibánk, ha valami nem úgy sül el, ahogy kellene..." - meséli a tabutv.hu riporterének Dammak Jázmin, akinek legtöbbször csak a gyors öltözködésre kell odafigyelnie.

"Volt már olyan, hogy lépcsőn kellett fel-le mennünk, én elestem útközben, elkezdett vérezni a térdem és nem értem ki a következő ruhában. Jött be a rendező kiabálva, hogy hol a következő lány, utána pedig persze mindenki segítőkész volt, de végig kellett csinálnom a munkát!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Jázmin.

"Sokszor az időhiány miatt autóban is szoktam sminkelni, de kizárólag piros lámpánál. Volt már olyan, hogy közben zöld lett és rám dudáltak, de igyekszem úgy megállni, hogy mellettem pont ne legyen autó. Mindenesetre nem jó, ha az embernek kapkodnia kell, úgyhogy próbálok mindenhová időben odaérni és nem kapkodva elkészülni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dammak Jázmin.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3807 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x