Barabás Évi újra a Reggeliben ébreszt
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Barabás Évi újra a Reggeliben ébreszt

Barabás Évi újra a Reggeliben ébreszt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az RTL Klub műsorvezetője cipőosztás közben mesélt az elkövetkezendő hetekben uralkodó Barabás-hetekről. 

 

Rendezvénynaptár
"Azért vagyunk itt, mert az SOS gyerekek jöttek átvenni éppen a cipőjüket, én pedig nagyon örülök, hogy a 4000 párból jópár hozzájuk jut. Magyarországon ugye három gyerekfalu van, és most éppen a kecskemétiektől jött egy család, akik egészen kicsi lábúak: huszonhetestől huszonkilencesig" - meséli a tabutv.hu riporterének Barabás Évi, aki amikor éppen nem cipőt oszt, akkor a Fókuszban, vagy újabban a Reggeliben vezeti a vezetnivalót.

A műsorvezető most két hónapig helyettesíti az éppen X-Faktorozó Ördög Nórit a Reggeliben, de Évinek már nem jelent túl nagy új kihívást a beszélgetős ébresztőműsor.

"Én ugye négy évig voltam Reggelis műsorvezető, utána jött a Fókusz, de ennek már öt éve, hogy nem hancúrozhattam a saját játszóteremen. Most egyfajta ajándékként élvezhetem, hogy hol reggel leszek, hol este, hol mindkettő. Lesz olyan, hogy Barabás hetek, amiért elnézést kérek, de talán azért mosolyogva meg vidáman jól lehet majd viselni!" - nevet fel a Tabu Tv internetes videójában Barabás Évi.

"Csak az első 10 perc volt nehéz és fura, mert akkor olyan volt, mintha még soha nem lettem volna a stúdióban, de onnantól kezdve úgy éreztem, hogy minden úgy ment, mint a karikacsapás" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Barabás Évi, aki manapság három ébresztőórával kel reggelente.
 
 
[ 2447 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x