Kustánczi Lia nem utánozza Lady Gagát!
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia nem utánozza Lady Gagát!

Kustánczi Lia nem utánozza Lady Gagát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A modellt videoklipjéről, a hazai zenecsatornák elvárásairól és nem utolsó sorban inspirációja forrásáról kérdezte a Tabu Tv riportere. 

A nemrég énekesnővé avanzsált modell videoklipjét még alig játsszák pár hete a hazai zenecsatornák, máris nagy visszhangot váltott ki hirtelen stílusváltása, nem mellesleg azért is, mert az új stílus erőteljesen hajaz Lady Gagáéra. A Tabu Tv riportere utánajárt annak, mi inspirálta Liát a klip látványvilágát és mondandóját illetően:

"Én úgy gondolom, hogy ez egy nagyon trendi, egy 2050-es jövőbeli klip, ami a futurisztikát tükrözi vissza. Ezt nem lehet egy 20 évvel későbbi style-lal megtűzdelni, úgyhogy én azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy ez koppintás - szíve joga - de ha megnézi, és inkább azt mondanám, hogy egy divatot követő klip."

Az énekesnő azt is elmondta, nem egyszerű feladat bekerülni a Viva TV repertoárjába, mert véleménye szerint eléggé szanálják azokat a klipeket, amelyek nem felelnek meg a televízió elképzeléseinek. Azonban Indián és Jimmy közreműködésével a siker nem jött váratlanul. A modell egyébként nagyon büszke és elégedett a klip végleges verziójával, melyben bevallottan Lady Gaga vonalát követte, de nem nevezné koppintásnak.

"Az Elképzelem veled egy nagyon feminin szám, amely arról szól, hogy a nők álljanak ki a szerelemért, de legfőképpen önmagukért!"



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x