Serdült Orsi körme csórin néz ki
Címlap / Showbiznisz / Serdült Orsi körme csórin néz ki

Serdült Orsi körme csórin néz ki

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

A Tabu Tv stábja egy műköröm építőknek szóló szakmai napon nézett a szépségkirálynő körmére. 

Egy szépségkirálynőtől meglepő, ha nem visel műkörmöt, vagy épp nem törődik naponta több órát a szépségével, Serdült Orsi viszont szeret meglepetéseket okozni.

"Nem csináltam még semmit a körmömmel, úgyhogy szegény nagyon csórin néz ki. Sokáig volt műkörmöm, nagyon szépnek találom, csak az a baj, hogy a mozgékony életem miatt én annyira nem tudok vigyázni rá, hogy úgy döntöttem, hogy megválok tőle... Hál’ istennek a körmöm nő magától, úgyhogy el tudom formálni olyan alakra, amilyen nekem tetszik!" - meséli a tabutv.hu riporterének a szépség, aki nem csak a körmét tekintve visszafogott a hétköznapokban.

"Az igazságot megvallva nem túl sok időt szánok a szépségápolásra. Kaptam olyan kommenteket, hogy nem ismernek rám a Királynő választás óta, és hogy nagyon lepukkantam, ez pedig nagyon rosszul esett. Szeretném elmondani, hogy általában nem úgy kelek fel minden nap, hogy kisminkelem magam, hajat mosok, elegánsak felöltözök és tűsarkút veszek fel!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Serdült Orsi.

"A sportosabb ruházat híve vagyok, és hajat sem szoktam kétnaponta mosni: inkább felfogom. Persze foglalkozok magammal, mert nő vagyok, de a hétköznapokban inkább visszafogom magam..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szépség.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5289 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x