Majka élethű guminőre vágyik
Címlap / Showbiznisz / Majka élethű guminőre vágyik

Majka élethű guminőre vágyik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

A műsorvezető megdöbbentő őszinteséggel vallott a szexuális segédeszközökhöz fűződő igencsak közeli viszonyáról. 

"Van egy-két barátom, aki szexshopokat üzemeltet, hozzájuk időnként el szoktam menni. Van náluk pár nagyon jó dolog, viszont nekem mindig is az volt a véleményem róluk, hogy egy kicsit piac jellegűek ezek a boltok, mert az ott kapható dolgok nyolcvan százaléka gyakorlatilag használhatatlan. Ettől függetlenül persze van egy csomó, ami tényleg hasznos, és nagyon jó!" - bólogat elismerően a tabutv.hu riportjában Majoros Péter, aki saját bevallása szerint évi egy-két alkalommal tart nagybevásárlást szexuális segédeszközökből.

Majka két felvilágosító beszélgetés közt hétvégén az Erotika Expo különleges kínálatában is válogathat majd a segédeszközök és egyéb finomságok terén.

"Én az a fajta manusz vagyok, aki mindent azonnal megvesz, ami tetszik neki. Engem minden érdekel, ami a szexszel kapcsolatos, de a legjobban egy személyre szabható guminőre vágyom. Ha kifizetsz egy ilyen termékért egy kicsit komolyabb összeget, akkor egy olyan életszerű babát kapsz, amiről megmondhatod azt, hogy kiről mintázzák..." - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető, aki már nagyon vágyik egy ilyen személyben és tapintásban is személyre szabható szexuális pajtásra.

"Egy ilyen baba körülbelül négyszázezer forintba kerül, de megéri, mert nagyon izgató lehet Jennifer Lopez mellett ébredni!" - nevet fel a Tabu Tv internetes videójában Majka, aki már hónapok óta játszadozik a gondolattal, hogy melyik külföldi kedvencéről mintáztatná a guminőjét.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x