Váratlan sztárparádé Gitano koncertjén!
Címlap / Showbiznisz / Váratlan sztárparádé Gitano koncertjén!

Váratlan sztárparádé Gitano koncertjén!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Nagy Laci Gitano koncertjére mindig nagyon sokan kíváncsiak, nem volt ez másként pár nappal ezelőtt sem.  

A Creolban tartott nagyszabású koncertjére Gitano meghívta egyik legjobb barátját, Király Viktort is, hogy pár dalt közösen adjanak elő. A koncert előtt már nagyban gyülekezetek az emberek, mikor a zenekar legnagyobb meglepetésére, több hazai sztárt is felfedeztek a közönség sorai között. Lakatos Krisztián párjával, Rakonczai Imre barátaival érkezett.  A Megasztár5 versenyzői közül, Gino és a Fivérek együttesből megismert, Seres Anti is ellátogatott a koncertre.


Gitano rajongóinak száma az elmúlt években hatalmasra nőtt, így minden bulijára nagyon sokan kíváncsiak. Miután Gitano mindig élőben játszik, a koncertek hangulata mindig más és más. Egy azonban mindegyikben ugyanaz, a fergeteges hangulat, és hogy mindig tömegek táncolnak a parketten! Gitano zenész körökben is jól ismert, hiszen olyan zenészek lemezeinél dolgozott már producerként, mint például: Király Linda, Gáspár Laci, Emilio és a Back To Black. Így nem meglepő, ha koncertjeire egy- két zenész is ellátogat! De ilyen sztárparádéra senki sem számított!


Lakatos Krisztián, Király Vikor és Gitano ezer éve barátok már, így könnyen kaphatóak voltak egy közös produkcióra. Míg Gitano és Viktor énekelt, Krisztián kongán kísérte a fiúkat, ami hatalmas ovációt váltott ki a közönségből. Pár dal erejéig még a Megasztár5-ben feltűnt Gino is beszállt a közös muzsikálásba.

Rakonczai Viktor és a Fivérekből megismert Seres Anti ugyan nem léptek fel, de a közönség soraiból jól látszott, hogy nem először hallják ezeket a számokat. Anti fejből tudta Gitano összes dalának a szövegét és látszott rajta, hogy nagyon élvezi a bulit. Még menedzserét, Csillát is rávette, hogy táncoljon vele.

Fotók: Kaszás Bence              

A hirtelen jött sztárbarátok felbukkanása átírta a koncert forgatókönyvét, de senki sem bánta, hiszen így egy egyedülálló este kerekedett. Nemcsak a közönség élvezte a koncertet, hanem a résztvevő zenészeken is látszódott, hogy egy felejthetetlen este részesei voltak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4235 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x