Benkő Dániel az ideje 90 százalékát egyedül tölti
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel az ideje 90 százalékát egyedül tölti

Benkő Dániel az ideje 90 százalékát egyedül tölti

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Kevesen gondolnák, hogy a botrányairól elhíresült lantmester nem szereti az emberek társaságát, attól pedig egyenesen feláll a szőr a hátán, ha tömegbe kell mennie. 

Benkő Dániel minden reggel 4:30-kor kel, ezután pedig általában végeláthatatlan jógázásba, alkotásba, relaxációba kezd. "Keresem a megoldást, keresem a világban a helyemet. Mint hallottad, az összes általam felsorolt tevékenységnek sincs köze a társadalomhoz, hiszen nem megyek dolgozni, szórakozni, meg a városba, hiszen az időm kilencven százalékát magamban töltöm!" - avat be minket a tabutv.hu videóján keresztül élete folyásába a művész, akinek manapság inkább a szórakoztatás és a celebvilág köti le minden idejét.

"Ha mondjuk arra ítélnének, hogy egy bizonyos ideig egy irodaházban kelljen dolgoznom, akkor megoldanám. Amikor be kellett vonulni a dzsungelbe, akkor azt is megoldottam, mert azt néztem, hogy mi belőle az önmagam számára felépíthető haszon. Nyilván ha ez az egyedüli lehetséges út ahhoz, hogy a harmóniát megtaláljam a mindenkori aktuális környezetemmel, akkor el kell vállalnom!" - mondta el a Tabu Tv riporterének Benkő Dániel.

A botrányhőssé lett lantművésszel az előzőekkel ellentétben azonban mégis egy budapesti plázában beszélgetett az internetes sztártévé riportere. "Nekem ez hangos, magamtól nem is jönnék el ilyen helyre, de egy kedves meghívásnak teszek most itt eleget. Ha nem így lenne, akkor egyértelműen nem kívánnám, hogy ehhez hasonló hangos-zajos társaságban vegyüljek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dániel.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1941 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x