Ha Dopeman pénze elfogy, akkor elveszi a másét
Címlap / Showbiznisz / Ha Dopeman pénze elfogy, akkor elveszi a másét

Ha Dopeman pénze elfogy, akkor elveszi a másét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ismét nem csalódtunk a szabadszájú rapperben, aki ezúttal azt részletezte, hogy miképp éli kislányával a mindennapjait. 

A Tabu Tv riportere kislányával együtt talált rá Pityinger Lászlóra az egyik belvárosban található bevásárlóközpont bejárata előtt, de még a gyerek kíséret sem lágyította meg a rapper szívét az interjú alatt.

"Ma nem kellett óvodába mennie, úgyhogy egész nap velem tolja, de nem áll szóba veletek, mert meg van neki tanítva, hogy csak pénzért dolgozik. Most épp egy lufi eregetésen vagyunk, de beígértem a lányomnak, hogy utána elmegyünk moziba, aztán alszunk, elmegyünk a mamához, meg egy strandra fürdeni, este pedig elmegyek berúgni..." - sorolja a napi programjait az internetes sztártévé riporterének Dopeman, de arra már nem szívesen válaszol, hogy egy átlagos nap mennyi pénzt költ a lányára.

"Nem tudom, hogy mennyiben van, de amennyiben van, azt kifizetem... aztán ha nem marad nálam pénz, akkor valakitől elveszem az övét! Annak ellenére, hogy nem pénzt szórni jöttünk el, nem törődök vele, hogy mi mennyibe kerül" - mondta el a tabutv.hu riporterének a rapper, aki mindig megtalálja a dolgok egyszerűbb megoldását. ű

"Azt hazudom, hogy két éves, mert akkor nem kell jegyet fizetni, én meg még diák vagyok... A mozgássérült parkoló kártyával visszaélni bunkóság, én inkább azt szeretem, ami rafinéria, vagy a rendszer kijátszása!" - avat be minket az elveibe Dopeman.

Pityinger László az eddigi legnagyobb "trükkjéről" nem akart mesélni, mert állítólag azért kettőtől nyolc évig terjedő büntetést kapna, de azért így is volt mibe beavatnia a riportert.

"Kiskoromban még jártam a közértbe bevásárolni, anyu meg mindig mondta, hogy a hipót rakjam külön szatyorba, mert mérgező anyag. Ugye külön szatyorba tettem, elfelejtettem kifizetni, a boltban pedig nem vették észre... Innentől kezdve kényszeresen állandóan elloptam a hipót, ami egy nagy bűnöm egyébként!" - néz bűnbánó arccal a tabutv.hu videójában Dopeman.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x