Baronits Gábor általában rendes fiú
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Baronits Gábor általában rendes fiú

Baronits Gábor általában rendes fiú

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A Jóban Rosszban sztárja saját bevallása szerint még sohasem járt egyszerre két lánnyal, maximum csak találkozgatott valakivel. 

 

Rendezvénynaptár
Baronits Gábor nemsokára feltűnik egy színdarabban, ahol egy olyan karaktert formál meg, aki egyszerre két nővel is együtt él.

"A magánéletben két barátnőm még sohasem volt egyszerre, de olyan előfordult, hogy egyszerre több lánnyal is találkoztam. Ha valakitől nem szeretnék semmi komolyat, akkor azt megmondom neki őszintén, onnantól kezdve pedig szerintem nem tartozom neki beszámolóval... de ilyen nem nagyon van, mert én általában rendes fiú vagyok!" - nevet fel a tabutv.hu videójában a színész, aki jelenleg egész biztosan rendes, mert már jóideje Lolával alkotnak egy párt.

"Lolával már két és fél hónapja vagyunk együtt, de az az érdekes, hogy eddig még egyetlen veszekedés vagy nézeteltérés sem volt köztünk. Egyenlőre nagyon jól vagyunk, úgyhogy inkább még azt sem árulom el, hogy mi az a tulajdonság, ami engem zavar benne!" - mondta el a Tabu Tv internetes riportjában Baronits Gábor, aki annak ellenére, hogy ezekben a hetekben igen elfoglalt, mégis megpróbál a lehető legtöbb időt szakítani a szerelmére.
 
 
[ 3711 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x