Zimány Linda dobta Harry Pottert
Címlap / Showbiznisz / Zimány Linda dobta Harry Pottert

Zimány Linda dobta Harry Pottert

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

A modell imádja a film látványvilágát, de a premier előtti vetítés helyett mégis inkább jótékonykodott. 

Zimány Linda a Symbol étterembe, egy Fhasion Aukcióra volt hivatalos, ahol a Pető intézet javára rendeztek nagyszabású gyűjtést. Mint az később kiderült, a rendezvény egybeesett a Harry Potter és a halál ereklyéi első részének premier előtti vetítésével, és Lindának dönteni kellett. Persze a modell nem sokat hezitált, és a jótékony rendezvény mellett döntött. Hogy jól döntött nem is kérdés, hiszen az ő ruhája kelt el a legnagyobb összegért az estén.

Zimány Linda természetesen nagyon örült, hogy meghívást kapott a Fashion Aukcióra, és azt is megosztotta velünk, hogy többek között sikerült értékesíteni egy saját készítésű esküvői ruháját is. A ruhát maga Dzsudzsák Balázs vette meg és nem mellesleg, igen jó áron. Azt viszont nagyon sajnálja, hogy emiatt lemaradt a Harry Potter premier előtti vetítéséről, amire a jegyet csak nehezen tudta megszerezni.

"Oda vagyok a Harry Potter filmekért, igaz nem a történet vagy a szereplők az ami leköt, hanem a film világa" – tudtuk meg Lindától, akiben azért nagyobb törést mégsem okozott, hogy elhalasztotta az aznapi vetítést. Mint mondta, majd egy másik alkalommal bepótolja.

Linda azt is elárulta magáról, hogy nagy sorozatrajongó, többek között a Gossip Girls című sorozat is az egyik kedvencei közé tartozik. "Én hajlamos vagyok addig nézni ezt a sorozatot, amíg már kívülről nem tudom a szöveget. Ma adják a legújabb részt a tévében, de ha esetleg nem sikerülne megnéznem, akkor majd holnap kikeresem az interneten" – nyilatkozta Zimány Linda a Tabu Tv stábjának.

A hamarosan beköszöntő ünnepek miatt arra is kitért, hogy mit fog kérni a Mikulástól. "A mikulás egy kis elő ajándékkal már kedveskedett nekem. Virgácsot remélem nem kapok majd, hiszen ebben az évben nagyon jó kislány voltam, ugyanakkor a csokinak sem fogok örülni, mert attól meg elhízhatok. Remélem kitalál a Mikulás valami köztes megoldást" – mesélte nevetve Linda, akiről tudjuk, hogy nagyon is odafigyel a vonalaira.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3493 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x