Az utóbbi tíz év leggyönyörűbbjei egy kifutón!
Címlap / Showbiznisz / Az utóbbi tíz év leggyönyörűbbjei egy kifutón!

Az utóbbi tíz év leggyönyörűbbjei egy kifutón!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Ma este 32 gyönyörű lány közül dől el, hogy ki lesz az idei Miss Hungary verseny győztese, aki a rengeteg díjon kívül valószínűleg országos ismertségre is szert tesz majd. 

A Tabu Tv is meghívást kapott a hazai legrégebbi nemzeti szépségverseny idei versenyzőit bemutató sajtótájékoztatóra. A lányok válogatottan szép kinézete nem csak a verseny szervezőit, hanem a sajtót és a zsűrit is alaposan meglepte.

"Nagyon nehéz helyzetünk lesz, mert mi úgy tekintjük, hogy ez az elmúlt tíz év legerősebb mezőnye. Olyan szépek a lányok, hogy ilyen erős mezőny sem a tini, sem a felnőtt kategóriában sem fordult elő évek óta!" - Dr. Pataki Gergely, a Miss Hungary egyik szervezője.


A legnagyobb nemzeti szépségverseny és szépségkirálynő választás alkalmaival az elmúlt években számos olyan versenyző mutatkozhatott be, akik később ismertek lettek a divat, a szórakoztatás, vagy az élet egyéb területein. Ilyen versenyző volt például Zimány Linda is, aki még 2002-ben győzött a tini kategóriában, de a ma esti rendezvényen már Kasuba L. Szilárd oldalán mutatkozhat be a Miss Hungary háziasszonyaként.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4418 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x