Angelina Jolie nyers halat szokott enni Andy Vajna éttermében...
Címlap / Showbiznisz / Angelina Jolie nyers halat szokott enni Andy Vajna éttermében

Angelina Jolie nyers halat szokott enni Andy Vajna éttermében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

A világhírű magyar producer nemrég nyílt éttermében többször is vendégül látta az Angelina Jolie és Brad Pitt párost, így azt is tudja, hogy az übersztárok Budapesten mit esznek szívesen. 

A mára 21 éttermet magában foglaló Nobu-birodalom Nobuyuki Matsuhisa, Robert De Niro, Meir Teper film producer és Richie Notar befektetõ közös vállalkozásaként jött létre 1994-ben. A modern japán konyhaművészet remekeit felvonultató étteremlánc magyarországi tulajdonosa Andy Vajna, aki a hazai Nobu megnyitóját igazi világsztárokkal fűszerezte meg, hiszen nem csak a láncolat egyik tulajdonosa, Robert De Niro, hanem például Angelina Jolie és Brad Pitt is részt vettek a gigabulin.

"Az étterem nagyon jól megy, imádjuk. Én is nagyon sokat eszek ott, de szerencsére sok más ember is ellátogat hozzánk. Nagyon érdekes nézni azt, hogy a magyar palettához hogyan illik ez a dolog, mert sokkal másabb, mint az a tipikus magyar kaja, amihez az itteniek hozzászoktak" - meséli a tabutv.hu riporterének Andrew G. Vajna, a Nobu budapesti éttermének vezetője, akinek az volt a célja, hogy valami újat csináljon Budapesten.

"Robert De Niro nem jött vissza túl sokszor a megnyitó után, de Angelina Jolie és Brad Pitt sokszor visszalátogattak hozzánk. Angelina a legjobban a nyers halat szerette és a gyerekeknek is ez volt a kedvencük..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Andy Vajna, aki az ünnepekig Magyarországon tartózkodik majd, hogy a barátaival és álomszép kedvesével kipihenje az elmúlt húzós időszak fáradalmait.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x