Sztárok Keleti Andrea asztalánál
Címlap / Showbiznisz / Sztárok Keleti Andrea asztalánál

Sztárok Keleti Andrea asztalánál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

"A fogások fenségesek, a vendéglátás tökéletes, a társaság elképesztő, a hangulat pedig hamisítatlanul Keleti-s" - így jellemezte Csonka András az ebédet, amelyet Keleti Andrea barátai, András, Sütő Enikő és Ungár Anikó tiszteletére adott.  

Ám a fergetegesen jól sikerült randevúnak a finom falatok és az emberfelettinek mondható teljesítmény, - vagyis, hogy végre sikerült egy időben, egy asztalhoz ültetni a három igen elfoglalt barátot – adta meg a fényét, hanem Andi bejelentése is, mely szerint teljesült régi álma és végre megjelent élete első szakácskönyve.

"Hogy hogyan fogadták a hírt? Elkényeztettek és drágák voltak, mint mindig. Azt mondták, hogy vétek lett volna ezeket a mennyei recepteket csak magamnak megtartani" – árulta el Andi, aki az ominózus ebédre a szakácskönyvében szereplő legkedvesebb ételeket készítette el vendégei számára.


Az örök mosollyal fémjelzett egykori versenytáncos már hosszú ideje dédelgette a saját szakácskönyv álmát.

"A gyerekek érkezésével egyre inkább egyértelművé vált, hogy otthon a konyhakő kell legyen az én táncparkettem, hisz a kisembereknek tápláló, egészséges és finom ételekre volt és van szükségük. Ahogy teltek a hónapok, úgy szorgoskodtam egyre magabiztosan és szívesebben a tűzhely mellett, a családom arcán pedig egyre elégedettebb mosoly terült el egy-egy közös étkezés után. Ők adtak nekem újabb és újabb löketet, rendkívül kreatív drága férjem ötleteket, s így lett lassan szenvedélyemmé a főzés” – mesélte Andi.


A "Család, ízek, cha-cha-cha" a rafináltan megreformált, a nagyi konyháját idéző ízvilágú, az olaszos vagy thai ízeket felsorakoztató receptek mellett olyan hasznos praktikákat is tartalmaz, mint az egészséges konyha nélkülözhetetlen alapanyagai.

"Nagy boldogság volt látni, hogy Andrisnak, Anikónak és Enikőnek is sikerült örömet szerezni azokkal az ételekkel, amelyek a mi kedvenceink. Remélem, hogy rajtuk kívül sokaknak szerezhetem meg ugyanezt az örömet ez a gyönyörű albumon keresztül." 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5337 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x