Sztárok gyermekei és unokái a Mikulás legjobb barátjánál!...
Címlap / Showbiznisz / Sztárok gyermekei és unokái a Mikulás legjobb barátjánál!

Sztárok gyermekei és unokái a Mikulás legjobb barátjánál!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-04

Mikulásváró gyerekpartit szervezett a Ballon World Hungary, ahová hazai hírességek gyermekeit és unokáit hívták el.  

 

A bulira eljött Havas Henrik unokájával, Zsófival, Koós János és Dékány Sarolta szintén unokájukkal, Rozival érkeztek!  A két rapper rosszfiú, Ganxsta Zolee és Dopeman is elvitték kislányaikat, hogy találkozhassanak a Mikulás legjobb barátjával. Somló Tamás feleségével és lányával, Lilivel érkezett, akit a Mikulás legjobb barátja helyett inkább a lufihajtogató világbajnok és a csokiszökőkút érdekelt jobban!


A Ballon World Hungary meghívására, hazai sztárok lepték el az újonnan nyílt lufi boltot.
Havas Henrik unokájával, Zsófival érkezett a bulira, akit rögtön elvarázsolt a sok-sok lufi. A kicsi lány elárulta, hogy nagy kedvence a Hannah Montana filmsorozat, így a lufihajtogató művésztől Hannah Montana gitárját kérte, hogy formázza meg. Mikor kezébe vette a rózsaszín lufigitárt, rögvest nagypapájához szaladt és megmutatta újonnan kapott kincsét! Havas Henrik tőle szokatlan módon egész délután mosolyogva ült és le sem vette gyönyörű kisunokájáról a szemét!


Koós János és Dékány Sarolta is elfogadta a Ballon World meghívását és bájos unokájukkal, Rozival együtt érkeztek a Mikulásváró bulira! Rozi, mikor belépett az ajtón, rögtön a játékok bűvöletébe esett és alig várta, hogy saját lufikölteményét is megkaphassa. Egy lufikutyával és egy lufikirálylánnyal lett gazdagabb, amit nagyszülei gondjaira bízott, míg ő a többi gyerekkel tovább játszott. Nemcsak a léggömbök, hanem egy hatalmas plüsskutya is rabul ejtette a pici lányt.


Ganxsta Zolee kislánya, Zoé és Dopeman pici lánya, Fanni egy perc alatt hatalmas barátságot kötöttek és egész délután egymással játszottak. Mindkét kislány lufiörült, így a lábakon járó lufimalacot és rénszarvast el sem engedték. Mindketten rajonganak az állatokért, így a különböző állatfigurákat összegyűjtötték és párnából házat építettek nekik. Nagyon aranyos jelenet volt, mikor Star Wars álarcokban ijesztgették egymást. A két cserfes kislány alig akart hazamenni és elengedni egymás kezét!

Somló Tamás és lánya is eljött a Mikulásváró bulira, de a 10 éves Lilit már kevésbe izgatta a Mikulás legjobb barátja és a tőle kapott ajándékcsomag. Lilit inkább a csokiszökőkút és a csajosabb dolgok érdekelték. Nagyon tetszett neki a Mikulás segítőjének lufiból készült ruhája. Az anyukájától végig egy ilyen ruháért könyörgött, aki megígérte, hogy a következő szülinapi buliján valami hasonlót kap majd.


A délután végére megérkezett a Mikulás legjobb barátja. A Mikulás még éppen hosszú útját tette meg, ezért odaküldte legjobb barátját, hogy neki súgják meg a kicsik, mit szeretnének hétfő reggel kapni! A gyereksereg rögtön a Mikulás barátja elé szaladt és lelkesen mesélték, hogy milyen ajándékra vágynak az igazi Mikulástól.  Miután többen verset szavaltak vagy énekeltek, ezt egy kis ajándékkal jutalmazta a jóságos barát, aminek a gyerkőcök nagyon megörültek!

A buli végén a gyerekek mosolyogva mentek haza ajándékaikkal és egy különleges élménnyel, hogy találkozhattak a Mikulás legjobb barátjával, aki még meg is lepte őket. Ganxsta Zoli kislánya búcsúzáskor egy hatalmas kiáltással közölte, hogy Buli van!!!!!!!!! - mire Zoli megjegyezte, hogy tiszta apja ez a gyerek! 
 
 
 
[ 5330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x