Takáts Tamás már nyolc éve nem csinálja meg az összes nőt...
Címlap / Showbiznisz / Takáts Tamás már nyolc éve nem csinálja meg az összes nőt maga körül

Takáts Tamás már nyolc éve nem csinálja meg az összes nőt maga körül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A zenész szerint a nők sokkal többször kezdeményezik a szexuális kalandokat mint a fiúk, azonban Ő már nyolc éve nem vesz részt az ilyesmiben. 

Úgy tűnik, hogy Takáts Tamásból nem alszik ki a régi zenész zsiványság, ugyanis a Tabu Tv riporterének is csak narancsléért volt hajlandó nyilatkozni a csajozós történeteiről.

"Most is egy nő van az ölemben, de ez az otthoniaknak is nagyon tetszik, mert szintén egy nő szülte nekem ezt a csodálatos gyerkőcöt" - meséli a tabutv.hu riporterének az egykori Karthago zenekar tagja, aki azt sem rejti véka alá, hogy pár éve még bizony Ő is még a legyet is röptében típusú férfiember volt.

"Annak idején sokat csajoztunk, de azóta én már ezt letettem, mert most lesz nyolcadik éve, hogy hívő keresztény férfi vagyok. Előtte is persze lelocsoltak már vízzel egy katolikus templomban, de az nem változtatta meg az életemet, hiszen ugyanúgy rommá ittam magam és megcsináltam az összes nőt, aki az utamba került!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Takáts Tamás, aki a rettentően csajközpontú múltja ellenére állítja, hogy nem minden esetben a nők a legborzasztóbbak.

"Egyszer például egy feleség a hátsó ülésen elkezdett engem atrocitásoknak kitenni engem, de én mondtam, hogy legalább a férjed előbb ne csináld ezt... Ő pedig mondta, hogy a férj is benne lenne a dologban. Időnként egyébként gondolok arra, hogy férfivédő ligát is fogok alapítani, mert rengeteg olyan szexuálisan agresszív nővel találkoztam, hogy ha nem látom a két szememmel, akkor el sem hiszem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész, aki szerint egy-egy kósza numeráért bizonyos nők képesek a porba alázni magukat.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2063 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x