Csonka András: idegesít a hányavetiség
Címlap / Showbiznisz / Csonka András: idegesít a hányavetiség

Csonka András: idegesít a hányavetiség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

A színész-műsorvezetőt gyakran idegesítik fel olyan szakmabeliek, akik azt gondolják magukról, hogy mindent megtehetnek. 

"Gyermekkoromban természetes, hogy Picinek és Bandikának hívtak, de számomra is megdöbbentő, hogy a baráti körömben is vannak olyanok, akik még mindig Bandikáznak. Valahogy nem múlik az idő... pedig kicsit kacagtatónak érzem ezt a dolgot, de nincs ezzel baj, mert a becézgetés legalább a lelkemben tovább hagyja élni azt az emléket, amelyet ez a szép időszak jelentett számomra" - meséli a tabutv.hu riporterének Csonka Pici, akivel a Bencze show forgatásán beszélgettünk.

Csonka Andrásra egyébként nem csak a beceneveiben jellemző a vicces és bohókás hangulat.

"Soha nem szoktam csúnyán odaszólni senkinek, mert úgy gondolom, hogy az én rossz hangulatom az én dolgom, amit majd magamban lerendezek. Tőlem nyilván elvárják az emberek, hogy pozitív legyek és szeretek is az lenni, de azért persze nekem sem sikerül mindig... mert kinek igen?!" - adta hírül az RTL Klub műsorvezetője, akit csak egyetlen dolog tud felidegesíteni.

"Engem a hányavetiség nagyon idegesít. Vannak például a szakmában olyan kollégák, akik úgy gondolják, hogy mindent megtehetnek. Ezek az emberek például visszaélnek egy negyven fős stáb idejével azzal, hogy késnek, aztán pedig amikor megérkeznek, akkor minden bocsánatkérés nélkül ülnek be abba a bizonyos székbe..." - osztotta meg a Tabu Tv riporterével Csonka András, akit a stílustalanság és a kivagyiság idegesíti a legjobban.

Mindenki Picije egyébként hamarosan apa szerepben is feltűnik majd, bár egyenlőre még nem egy saját csöppség édesapjaként.

"A Neoton musicalban játszom apukát, de ott azért nem tüsi hajjal működök, hanem el vagyok maszkírozva, hogy egy nagyon komoly, átfésült kopaszodó hajú szigorú pasit alakíthassak. Azt gondolom, hogy a kor meghozza azokat a lehetőségeket is, amelyek egy új fajta Csonka Andrást hoznak majd meg!" - mondta el a tabutv.hu videójában a műsorvezető.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x