SP csipázza, ha idősebb a csaja
Címlap / Showbiznisz / SP csipázza, ha idősebb a csaja

SP csipázza, ha idősebb a csaja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-08

A tinisztárnak jelenleg nála öt évvel idősebb Cheryl Cole jön be a legjobban, de egyébként sem zavarja, ha az aktuális barátnője épp idősebb nála. 

Éder Krisztián korábban a mexikói származású amerikai színésznőbe, Selena Gomezbe volt belebolondulva, de állítólag már kinőtt belőle és új kedvencet választott magának.

"Szerintem Cheryl Cole nagyon jó. Most megnéztem egy-két X-Factoros adásban amiben zsűri, és arra a következtetésre jutottam, hogy nagyon jól néz ki... szép!" - meséli a tabutv.hu riporterének SP, akit az sem zavar, hogy a világsztár nála öt évvel idősebb.

"Csipázom, ha a csajom nálam idősebb, de az sem gond, ha fiatalabb. Bizonyos határokon belül nem számít a kor, hanem inkább az illető értelmiségi szintje a fontos" - taglalja a nőkkel szemben támasztott rendkívül komoly kritériumrendszerét a tinisztár. SP egyébként manapság nem a lányokkal, hanem inkább a nemrég megjelent új lemezével és az ünnepekkel van elfoglalva.

"A karácsonyi ajándékvásárlást mindig az utolsó pillanatra hagyom, mert nem tudom kitalálni időben, hogy mit veszek a szeretteimnek. A fiúknál általában necces pont szokott lenni a csomagolás, de én nagyon szépen csomagolok... mindig odafigyelek a körítésre, mert az szerintem nagyon fontos. Nagyon kedvelem idén a pasztell színeket, úgyhogy lehet, hogy a csomagolópapírjaim is barnák és babakékek lesznek!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában SP.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3818 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x