Elkészült Kustánczi Lia 2011-es naptára! - fotók
Címlap / Showbiznisz / Elkészült Kustánczi Lia 2011-es naptára! - fotók

Elkészült Kustánczi Lia 2011-es naptára! - fotók

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

A szexis modell, Kustánczi Lia már harmadik éve örvendezteti meg a rajongókat különleges naptáraival. Nincs ez idén sem másként! Azonban a fotózás egy kis adminisztrációs hiba miatt majdnem meghiúsult! Szerencsére Lia és a stáb leleményessége miatt egy másik helyszínen titokban elkészültek a képek! 

Kustánczi Lia minden évben gyönyörű és egyben szexis naptárral lepi meg rajongóit. Idén is elkészítette aktuális kalendáriumát, amely az eddigieknél is dögösebb, merészebb lett. A képeken főként fehérneműben és luxus, több millió forint értékű, Furever bundákban lesz látható. A képeket a sztárok fotósa, Baksa Norbert készítette, nagyon nehéz körülmények között.


A fotók egy rettenetesen hideg éjszakán készültek, de egy szerencsétlen adminisztrációs hiba miatt majdnem meghiúsult a fotózás. Eredetileg egy fűtött parkolóházban szerettek volna fotózni, azonban egy hiányzó engedély miatt a biztonsági őrök elzavarták az egyébként jogosan ott tartózkodó stábot. Így este kellett találni egy másik helyszínt, ahol meg tudták tartani a fotózást. A stáb átvonult egy elhagyatott épületbe, ahol a limuzinnal le tudtak parkolni és a világító eszközöknek is jutott elég hely! Egy fűtetlen, elhagyatott helységben dolgoztak, rettenetesen hideg volt, nem volt mosdó, de még egy tükör sem, így a stylistnak, Már Robinak sem volt könnyű dolga.


Liának minden erőfeszítését be kellett dobnia, hogy mindebből a képeken semmi sem látszódjon. Kint mínuszok voltak, miközben Liának fehérneműben kellett pózolnia és eljátszania a csábító szépséget. Nagy segítség volt, hogy több fotón is nagy értékű bundákban látható Lia, de még így is nagyon megviselték a rettenetes körülmények!

A fotókon Lia nagyon szexis, dögös vadmacskaként feszít egy limuzin belsejében, így biztosan a férfiak egyik kedvenc karácsonyi ajándéka lesz ez az extravagáns naptár!


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x