Kiszel Tünde újra 18 éves lett!
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde újra 18 éves lett!

Kiszel Tünde újra 18 éves lett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Idén is óriási csinnadrattával ünnepelte meg születésnapját és egyben jövő évi naptárának bemutatóját Kiszel Tünde, aki ebben az évben is 18 éves lett. 

Kiszel Tünde már hónapokkal ezelőtt is óriási médiafelhajtást kavart a jövő évi jubileumi naptárfotóival, amiket a minap végre teljes terjedelmében is megtekinthettek az érdeklődők a szőke naptárceleb születésnapján. A jeles eseményre természetesen a Tabu Tv stábja is meghívást kapott, az est főszereplője pedig bármiről szívesen mesélt az internetes sztártévé riporterének.

"Az idei év legemlékezetesebb pillanatai természetesen a kislányommal kapcsolatosak, hiszen nagyon érzékenyültem, amikor balett és zongora bemutatója volt. A többi ilyen pillanatot a sikereimmel kapcsolatban éltem meg, hiszen rengeteg felkérésem és médiaszereplésem volt idén is" - meséli a tabutv.hu riporterének Tünde, aki állítása szerint idén is 18 éves lett.

"Most a jubileumi tízedik falinaptáram jelent meg, ezt pedig ma este a szeretteimmel, a családommal, a párommal, a barátaimmal és a támogatóimmal ünnepeljük meg" - adta hírül a Tabu Tv internetes videójában Kiszel Tünde, aki mostanság nem csak a naptár reklámozására, hanem az ünnepi készülődésre is rengeteg időt szán.

"A karácsony a legszebb ünnep, ezért természetesen családi körben töltjük a kislányommal, a párommal és a nővéremmel. Az ajándékokon még nem gondolkodtam, mert Donatella levelet írt a Jézuskának és abban reménykedünk, hogy mindent megkap, amit kért..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kiszel Tünde. A biztonság kedvéért azért a híresség lánya a mi mikrofonunkon keresztül is üzent az ajándékhozóknak, hogy kiskutyát szeretne kapni a fa alá. Bízunk benne, hogy meghallotta az illetékes.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x