Debreczeni Zita rövidre vágatta a haját
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita rövidre vágatta a haját

Debreczeni Zita rövidre vágatta a haját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Debreczeni Zita életében elképesztő változások vannak. Rövidre vágatta a haját, lassan felhagy a modell munkákkal, csaknem harminc évesen újra iskolapadba ült... 

"Világéletemben sokkal-sokkal jobban szerettem a rövid hajat mint a hosszút. A hosszú hajat mindig nagyon csajos dolognak tartottam és a modellszakma is megkövetelte a szép hosszú hajkoronát, amit fel lehet tűzni és jobban lehet formázni... Most úgy döntöttem, hogy lassan harminc évesen kell egy kis változás, úgyhogy rövid hajra vágytam!" - meséli a tabutv.hu riporterének a modellből lett műsorvezető, akinek mindenki azt mondja, hogy sokkal jobban áll az új megkurtított hajviselet.

Debreczeni Zita egyébként nem csak a hajhosszán, hanem az életvitelén is változtatott mostanság. "Már egy jóideje nem járok válogatásokra, hanem kifejezetten olyan munkákra megyek el, ahová célirányosan engem hívnak fel..." - adta hírül a modell, aki lassan ex-modell lesz, ugyanis már nem szívesen vállal ilyen feladatokat.

"Most főleg a főiskola teszi ki a mindennapjaimat, ugyanis nappali tagozaton tanulok a BKF fotográfia szakán. Nagyon félek, mert most lesz az első vizsgaidőszakom, de remélem, hogy sikerülni fog!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Zita.

"Közel harminc éves fejjel kezdek most megkomolyodni, mert egy tantárgyból csak háromszor lehet hiányozni és én ezt tudom is tartani. Anno imádtam lógni az iskolából, mert menő dolog volt, most viszont az a menő, ha bejársz, mert azért mentél oda, hogy tanuljál..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Debreczeni Zita, akivel a Freixenet Miss Pezsgőlány választáson beszélgettünk.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x