Nkuya Sonia nevet változtat és bugyit gyűjt
Címlap / Showbiznisz / Nkuya Sonia nevet változtat és bugyit gyűjt

Nkuya Sonia nevet változtat és bugyit gyűjt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Megasztárban feltűnt fiatal énekes megunta, hogy senki sem tudja helyesen leírni és kiejteni a nevét. 

Nkuya Sonia egészen Kiszel Tünde születésnapi és naptárbemutató bulijáig várt azzal, hogy végre a nagyközönségnek is bejelentse névváltoztatási szándékát.

"Kos Sonia leszek, mert a horoszkópom kos, de okos és erőszakos is vagyok... A Nkuyát nagyon sokan nem tudják kimondani, ezét helyette nukujának, nikitának meg akármiknek mondják az emberek, de az a legdurvább, amikor azt írják le, hogy nyukunyunyányá. Egyébként annak idején volt egy olyan tanárom is, aki a Soniát sem tudta kimondani, hanem fonetikusan használta a keresztnevem" - meséli a tabutv.hu riporterének az egykori Megasztáros, aki nem csak a névváltoztatás tényét jelentette be a fehérneműgyűjtő Kiszel Tünci által szervezett eseményen.

"Ha már Tünci is pont fehérneműt gyűjt, akkor azt hiszem én is elmondhatom, hogy én is pont bugyiból vagyok jó, ugyanis abból már több mint 130 darabom van otthon, hogy össze tudjam válogatni a legcukibb darabokat. Ugyanilyen kis mániám egyébként még a cipőgyűjteményem is, abból pedig 35-40 darab van otthon!" - adta hírül a Tabu Tv internetes videójában Nkuya Sonia, akinek a kedvencei az extraextrém Marilyn Manson stílusú lábbelik.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3225 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x