HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina bizsukat kér karácsonyra

Dukai Regina bizsukat kér karácsonyra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Kis csajos összefoglalót mutatunk Dukai Regina karácsonyáról, bizsuiról és a letört cipősarkak krimibe illő történetéről. 

 

Már csak pár nap van karácsonyig, úgyhogy Dukai Regina sem volt hajlandó másról beszélni nekünk, mint az ünnepekről.

"A hideget nem bírom. Tavaly egyébként pólóban és kiskabátban mászkáltam mindenhová, de most bármit veszek magamra, fázom, viszont legalább kezdek ráhangolódni az ünnepekre. Ma elkezdtem díszíteni a karácsonyfámat és pórul jártam, mert ugye az első lépés az, hogy szépen rárakom a fára az égőket, de amikor bekapcsoltam, akkor nem égett... Van hozzá két pótégő, de sajnos a mind a százat végig kellene cserélnem, úgyhogy inkább veszek egy újat!" - meséli a tabutv.hu riporterének Dukai Regina.

"Ha valaki nekem akar ajándékot venni, akkor ajánlom az olyan monumentális gagyi ékszereket, az órákat, amiket lehet ütni-verni. Természetesen vannak drága cuccaim is, de legtöbbször inkább az olcsó bizsukat veszem meg. A ruhákban és a kiegészítőkben imádom ezeket a párezer forintos darabokat, nagyon tudok nekik örülni. Úgy vagyok vele, hogy egy nagyobb összegből inkább veszek sok mindent, mint egy valamit" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a modell, aki a cipőkkel is hasonló helyzetben van.

"Esek, kelek, belerúgok és lenyúzom a cipőimet, úgyhogy olyanokat kell vennem, amiket nem sajnálok annyira vagy akár pótolhatóak is. A magassarkúim ellenségei a macskakövek és a vezetés, de legalább tudok venni egy tornacipőt, ha letörik a sarkam..." - nevet fel az internetes sztártévé videójában Dukai Regina.
 
 
[3717]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x