Rubint Réka update bejglit süt
Címlap / Showbiznisz / Rubint Réka update bejglit süt

Rubint Réka update bejglit süt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Schobert Norbi felesége idén is roskadásig pakolja majd tele az asztalt a finomabbnál finomabb karácsonyi ételekkel. Íme a menü! 

Magyarország legupdatebb családjában idén is száz százalékig egészséges, száz százalékig fogyókúrás és száz százalékig finom ételek kerülnek majd terítékre az ünnep vacsorán.

"Biztos vagyok benne, hogy fogok csinálni töltött káposztát, egy isteni finom húslevest, vagy egy halászlevet és természetesen fog kerülni az asztalra update bejgli is, aminek ugye a tölteléke nulla kalóriás cukorral lesz ízesítve, illetve a készítéséhez használt liszt is a mi lisztünk lesz" - sorolja az ünnepi menüt a tabutv.hu videójában Rubint Réka.

Schobert Norbi és Rubint Réka családja már teljes egészében update életmódot folytatnak, viszont eleinte nagyon nehezen fogadták el az újfajta táplálkozást.

"Amikor édesapám még foggal-körömmel tiltakozott a rendszerünk ellen, akkor kegyesen becsaptam és azt mondtam, hogy külön főztem Neki az egyik alkalommal. Ezután úgy megette az ugyanabból az alapanyagokból készült ételeket, amilyenekből magunknak is főztem, hogy azóta már Ő is update pékséget üzemeltet és lefogyott harminc kilót!" - adta hírül a Tabu Tv internetes videójában a fitnesz anyuka, akinek a terhessége alatt most igazán elkél a gyermekek segítsége a konyhában.

"A Lara óriási partner a főzésben. Amikor én gyerek voltam, akkor imádtam az édesanyám körül sertepertélni a konyhában, és mindig arra vágytam, hogy ha majd lesz egy kislányom, akkor ezt továbbörökítem. Már megbeszéltük Larával, hogy a karácsonyfára csinálunk mézeskalács figurákat, és amikor ilyen ünnepi hangulatban látom őket, akkor egy kicsit én is vissza tudok menni a gyerekkoromba. Azért is örülök, hogy jön még egy kisbaba, mert vele ezeket újra át lehet majd élni..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Rubint Réka.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4671 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x