Sipos Peti erotikus naptára
Címlap / Showbiznisz / Sipos Peti erotikus naptára

Sipos Peti erotikus naptára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Az Irigy Hónaljmirigy nevettetői is ezerrel készülnek már a karácsonyra. Minden évben egy kalapból húzzák ki, hogy kinek kell ajándékot készíteniük, tavaly mindenki erotikus naptárt kapott a másikról. 

Sipos Petiék családon belül inkább praktikus és hasznos ajándékokat adnak egymásnak, ezért most épp egy új mosógép lesz a karácsonyi meglepetésük a nemrég tönkrement régi helyett.

"Általában ésszerű ajándékokat veszünk és olyasmit már nem adok senkinek, ami a kukában vagy a raktár mélyén végzi..." - taglalja a tabutv.hu riportjában a nevettető, aki elárulta, hogy az Irigy Hónaljmirigyes csapaton velük viszont a lehető legnagyobb ökörségekkel lepik meg egymást.

"Vándorajándékként a piák jelennek meg nálunk. Megtartjuk a zacskót, sőt a címkét is és csak mindig lehúzzuk az előző ember nevét, úgyhogy pontosan nyomon lehet követni, hogy eddig kiken ment keresztül. Volt már olyan is, hogy az egyik haverom alul megjelölte egy filccel az üveget, ami aztán pár évvel később újra nála kötött ki!" - meséli a Tabu Tv videójában Sipos Peti.

"A fiúkkal is meg szoktuk egymást lepni. Pár éve kitaláltuk, hogy bedobjuk a neveket a kalapba, aztán pedig kézzel készített ajándékokat adunk egymásnak. Fantasztikus dolgok születtek a mézeskalács szívtől a lengőtekéig és a papírflipperig. Tavaly például erotikus naptárakat készítettünk egymásnak, ami egyszerűen csodálatos volt! Én például beálltam a tusolóba és egy felmosó vödörből öntöttem magamra a vizet, közben pedig meztelenül lefotóztattam magam... ez volt a vízöntő hava." - adta hírül az internetes sztártévé riporterének a nevettető.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3595 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x