Dammak Jázmin három gyereket szeretne
Címlap / Showbiznisz / Dammak Jázmin három gyereket szeretne

Dammak Jázmin három gyereket szeretne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A szépség Egerbe költözött a szerelméhez, de tíz éven belül már jó munkát, férjet és három gyermeket is szeretne. 

"Köszönöm szépen, jól vagyok! Épp az utolsó félévemet csinálom a suliban és hamarosan PR-os diplomám lesz. Szívesen el is helyezkednék ebben a szakmában, de nyitott vagyok arra is, ha valami teljesen mást hoz az élet..." - meséli a tabutv.hu riporterének Dammak Jázmin, aki azt is elárulta, hogy mit vár az élettől az elkövetkezendő évtizedben.

A 2008-as Miss Universe Hungary tíz éven belül boldog családanya és feleség szeretne lenni. "Maximum három gyerkőcöt szeretnék, és nagyon jó lenne, ha fiam és lányom is születne..." - vágyakozik az internetes sztártévé riportjában Jázmin, aki már most elkezdett ráhangolódni a boldog házaséletre és az anyaságra. "Már Egerben lakom a vízilabdás párommal és nagyon jól érezzük magunkat..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szépség.

Dammak Jázmin valószínűleg családi körben tölti majd az ünnepeket, de az ajándékokat még mindig nem vette meg. "Azt tudom, hogy ki mit fog kapni, de még nem szereztem be az ajándékokat. Igazából nekem nincsenek túl nagy igényeim karácsonyi meglepetések tekintetében: úgy vagyok vele, hogy azt szeretném kapni, amit a szeretteim nekem szeretnének adni!" - tette hozzá a szépség.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x