Heidi Montag katasztrófának tartja plasztikai műtéteit
Címlap / Showbiznisz / Heidi Montag katasztrófának tartja plasztikai műtéteit

Heidi Montag katasztrófának tartja plasztikai műtéteit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Az amerikai celeb most azt mondja, bár soha nem szánta volna rá magát tíz műtétjére, amely miatt most hegek éktelenkednek a testén, aránytalanok a mellei és csomósak a lábai. 

Heidi Montag a Life & Style magazinnak adott nyilatkozatában mesélt arról, hogy legszívesebben meg nem történtté tenné korábbi rossz döntését. A lapnak meg is mutatta a testét csúfító hegek egy részét.


A szőke celeb a The Hills című, évekig futó valóságshowval robbant be az amerikai köztudatba. Alig több mint egy éve, tavaly novemberben pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a tökéletesség illúzióját kergetve egyszerre 10 plasztikai beavatkozásnak vetette alá magát, így többek között mellnagyobbításnak, fülei hátrébb húzásának, álla kisebbítésének, ajkai feltöltésének és zsírleszívásnak.

Az elmúlt évben azonban minden rosszul sült el: rémálmokat kellett átélnie az arca miatt, egy ideig csak úgy tudta használni a WC-t, hogy a férje segített neki lehúzni a nadrágot, a plasztikai sebésze pedig meghalt egy közlekedési balesetben, mert vezetés közben SMS-ezett.


"A testem több része határozottan rosszabbul néz ki, mint a műtét előtt" - panaszolta a magazinnak. "Nem erre fizettem elő."

Szerinte a hegek most már örökké arra emlékeztetik, hogy hatalmas hibát vétett. "Embereknek kevesebb hegük van egy autóbaleset után, mint nekem a testemen. A műtétek tönkretették a karrieremet és a magánéletemet."
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x