Kozso új csajra vágyik
Címlap / Showbiznisz / Kozso új csajra vágyik

Kozso új csajra vágyik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az Ámokfutó őrületesen szexi, bombázó lányokat keres maga és Kyra mellé harmadiknak... 

Kozso idén élesztette újra az Ámokfutókat egy Kyra nevű elképesztően szexi énekesnővel, azonban úgy tűnik, hogy ez nem volt elég neki és újra friss húsra vágyik.

"Szerintem Magyarországon a legjobb az egy négyzetméterre eső jó nők aránya, úgyhogy nem lesz nehéz egy harmadik tagot találnunk magunk mellé az országos válogatásunk alatt. Január első hetétől szeretnénk a Kyra mellé egy olyan lányt, aki táncol, de ha olyan szerencsénk lesz, hogy Ő is énekelni fog, akkor még boldogabb leszek" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, aki állatian bombázó és őrületesen szexi lányok jelentkezését várja.

"Én is egy szexi őrültet látnék legszívesebben magunk mellett, hiszen egyáltalán nincs rivalizálás a csapatban!" - vágyakozik új társa iránt az internetes sztártévé riportjában Kyra, aki manapság egyre többet tűnik fel Kozso oldalán a színpadon kívül is.

Kozso egyébként nem csak új lánnyal, hanem új videoklippel is jelentkezik hamarosan. "Az összes régi nagy slágerből forgattunk egy olyan klipet, amiben egy fehér háttér előtt a Kyra az összes létező dögös cuccába bevetkőzik, ami garantáltan jó lesz!" - tette hozzá Kozso.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4339 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x