Koós János hasa olyan, mintha öreg lenne
Címlap / Showbiznisz / Koós János hasa olyan, mintha öreg lenne

Koós János hasa olyan, mintha öreg lenne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az ikonná vált magyar énekes mára már nem csak a szórakoztatóiparban, hanem a nagypapóságban is otthon van. Unokájával külön halandzsanyelvet találtak ki maguknak. 

Koós János nagyon ritkán jelenik meg hírességeknek rendezett eseményeken, azonban a Tabu Tv december végi Arc választásával kivételt tett.

"Vannak bizonyos események, amikre én elég gyakran eljárok, csak ott nincsenek újságírók. Általában a vitorlázós haverjaimmal járok össze, ugyanis nem véletlenül vitorláztuk be együtt Görögországot, Horvátországot és a Sechel-szigeteket..." - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, aki manapság már egyre több időt tud a családjával és a maga szórakoztatásával tölteni.

"Kitaláltam egy-két marhaságot, amikre a kisgyerekek mindig harapnak. Amikor találkozunk vagy búcsúzunk, akkor mindig egyedi módszerrel köszönünk egymásnak. Ha meglát engem, akkor azt mondja, hogy Nagypapó, krubhklijibdá... erre pedig mondom, hogy krildrtogrthlkribá. Legalább az kiderült, hogy szeret beszélni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Koós János, aki rengeteg időt tölt az unokájával.

"Egyszer a fürdőszobában borotválkoztam alsónadrágban. Bejött a Rozi, megállt és nézett rám... azt mondta, hogy Nagypapó, olyan a hasad, mintha öreg lennél! Erre pedig csak egy csók volt a válasz, mert ennél szebb dicséret nincs is a földön. Mindig is gyerekbolond voltam, mert a lányomat és a fiamat is elkényeztettem egy kicsit, de ha van az embernek egy hét éves kis unokája, az egyenesen a mennyország" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel János.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x