SP kikezdett a riporterrel
Címlap / Showbiznisz / SP kikezdett a riporterrel

SP kikezdett a riporterrel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A Tabu Tv idei celeb arca arról mesél, hogy a talpraesett és karórával rendelkező lányok jönnek be neki. 

Éder Krisztián, azaz SP lett a Tabu Tv 2011. évi celeb arca, amit alaposan meg is ünnepelt az internetes sztártévé évzáró rendezvényén. A tinisztár a buli hevében nem átalkodott magánéletéről is vallani a tévé új riporterének, Marenec Fruzsinak. "Abszolút lánypárti vagyok, az ideálom pedig olyasmi mint te vagy..." - mosolyog a tabutv.hu videójában SP, aki aztán gyorsan hozzáteszi, hogy általában nem a lányok külseje, hanem a belső értékei fogják meg.

"Tényleg nincs ideálom. Nem volt még két hasonló típusú barátnőm, de nagyon szeretem a talpraesett csajokat, meg azokat, akiknek órája van. A karóra az tényleg nagyon fontos, mert azért legyen már mindenkinek órája..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a zenész, aki úgy tűnik, hogy ezidáig nem talált a kritériumoknak megfelelő lányt, mert még mindig egyedül hajtja álomra a fejét.

"Most ebben a másodpercben nincs barátnőm, de ma este is láttam már sok potenciális jelöltet, például egy aranyos barna lányt. A magánéletemben egyébként általában nem a tökéletes, modell alkatú lányokat szeretem, de persze az sem baj, ha valaki az!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel SP, aki szerint még mindig zsír a buli.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x