Győzike két különböző ember egy testben
Címlap / Showbiznisz / Győzike két különböző ember egy testben

Győzike két különböző ember egy testben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Gáspár Győző 12 év alatt mindent elért a szórakoztatóiparban, amit csak el lehetett érni. Ő lett 2010 legtalpraesettebb celebje. 

December 29-én a B SEVEN színpadán vehette át az év legtalpraesettebb celebjének járó díjat Gáspár Győző a Tabu Tv-től.

"Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a díjat, nagyon gyönyörű és nagyon örülök neki. Épp most hívtam fel Bea asszonyt, hogy a karácsonyfa alá még egy ajándék kerül majd be ma este. Én minden áron megvalósítottam önmagam és az álmomat. Van akinek tetszett, van akinek nem. Csinálják utánam! Ez Magyarország, ezért az utcán mindenki mosolyog és mindenki szeret, de aki leül az internet elé, az ír mindenféle csúnyaságot. Mit ártottam ennek az országnak? Azt, hogy szórakoztatok?" - mesél eddigi sikereiről a tabutv.hu videójában Győzike.

"Már semmi célom sincs, mert mindent elértem, amit csak 12 év alatt ebben a szakmában el lehetett érni. Ismert lettem, sikeres lettem, népszerű lettem, lefogytam, sukár lettem, jóképű lettem..." - adta hírül az internetes sztártévé riportjában az RTL Klub sztárja, aki őszintén beszélt a munkájából adódó kettős életéről is. "Van a Gáspár Győző, az apa és van a Győzike, akit megfizetnek azért, hogy bohóckodjon. Ez két különböző ember egy testben! Egy emberről beszélünk, de belül két különböző célért megy: a Gáspár Győző a családért, a Győzike pedig a pénzért dolgozik és kihasználja a lehetőségeket, amiket lehet" - mondta el a Tabu Tv riporterének a showman.

A zenész-műsorvezető egyébként a valós magánéletéből megpróbálja teljesen kizárni a bulvársajtó zajos világát. "A gyerekek úgy vannak nevelve, hogy nem foglalkoznak ezzel. Mi nem szálltunk el attól, amit elértünk, úgyhogy félre tudjuk tenni a showbizniszt a mindennapokból..." - mesél őszintén Gáspár Győző, aki újabb nagy durranásra készül! "Lesz egy tévéműsor, ami szintén a családomról fog szólni. A szerződésem azt engedi, hogy csak annyit áruljak el róla, hogy innen durván négyezer kilométerre fogjuk forgatni ezt a zseniális sorozatot!" - szólta el magát a salgótarjáni rapper.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x