Babicsek Bernát világító jégkockákkal ismerkedik
Címlap / Showbiznisz / Babicsek Bernát világító jégkockákkal ismerkedik

Babicsek Bernát világító jégkockákkal ismerkedik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Videónkban Babicsek Bernátot faggattuk arról, hogy Ferenczi Orsolya után mégis ki az a nő típus, akivel szívesen megosztaná világító jégkockáit. 

"Nincsen különösebben zsánerem, sőt azt szeretem, ha megfog valami egy lányon, akkor nem tudom, hogy mi az" - mondta kívánságát a Barátok közt egykori Bencsik Márkja a Tabu Tv nézőinek. Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy ha nem tud kiigazodni a közeljövőben valamilyen meglepetésre készülő színészen.

Babicsek Bernát mostanában csak teszi a dolgát, ami a színészkedésben és a zenélgetésben kimerül. A szépfiút játszó színész szeretné, hogy minél többször léphessen fel a zenekarával, de nem szeretne a celebek hosszú sorába tartozni. Nem keresi kifejezetten gyermekeinek leendő anyját, hanem csak él és várja, hogy elé sodorja az élet a nagy ő-t. "Végzem a dolgomat, csinálom amit úgy érzem, hogy fontos, és várom hogy egy szép párkapcsolat beköszöntsön az életembe" - mondta el a tabutv.hu videójában a Szeress Most! című egykori sorozat sztárja.

Igaz, hogy aki meg akarja hódítani a színész fiú szívét, annak nehéz dolga van, mert ő sem tudja, hogy mit akar, mindenesetre azt üzeni a leendő partnereinek, hogy ne adják fel a próbálkozást! Az a lány például, aki betette a jégkockát az italába, máris elnyerte a "tüneményes, bájos és kedves hölgy" címet, tehát az a tanácsunk minden kedves próbálkozó szellemű hölgyeménynek, hogy készítsék a világító jégkockákat, hátha nagyobb eséllyel indulnak a fiatal színésznél.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2368 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x