Babicsek Bernát világító jégkockákkal ismerkedik
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Babicsek Bernát világító jégkockákkal ismerkedik

Babicsek Bernát világító jégkockákkal ismerkedik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Videónkban Babicsek Bernátot faggattuk arról, hogy Ferenczi Orsolya után mégis ki az a nő típus, akivel szívesen megosztaná világító jégkockáit. 

 

Rendezvénynaptár
"Nincsen különösebben zsánerem, sőt azt szeretem, ha megfog valami egy lányon, akkor nem tudom, hogy mi az" - mondta kívánságát a Barátok közt egykori Bencsik Márkja a Tabu Tv nézőinek. Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy ha nem tud kiigazodni a közeljövőben valamilyen meglepetésre készülő színészen.

Babicsek Bernát mostanában csak teszi a dolgát, ami a színészkedésben és a zenélgetésben kimerül. A szépfiút játszó színész szeretné, hogy minél többször léphessen fel a zenekarával, de nem szeretne a celebek hosszú sorába tartozni. Nem keresi kifejezetten gyermekeinek leendő anyját, hanem csak él és várja, hogy elé sodorja az élet a nagy ő-t. "Végzem a dolgomat, csinálom amit úgy érzem, hogy fontos, és várom hogy egy szép párkapcsolat beköszöntsön az életembe" - mondta el a tabutv.hu videójában a Szeress Most! című egykori sorozat sztárja.

Igaz, hogy aki meg akarja hódítani a színész fiú szívét, annak nehéz dolga van, mert ő sem tudja, hogy mit akar, mindenesetre azt üzeni a leendő partnereinek, hogy ne adják fel a próbálkozást! Az a lány például, aki betette a jégkockát az italába, máris elnyerte a "tüneményes, bájos és kedves hölgy" címet, tehát az a tanácsunk minden kedves próbálkozó szellemű hölgyeménynek, hogy készítsék a világító jégkockákat, hátha nagyobb eséllyel indulnak a fiatal színésznél. 
 
[ 2190 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x