Joshi Bharat két karácsonya
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Joshi Bharat két karácsonya

Joshi Bharat két karácsonya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Az indiai sorselemző a Tabu Tv évzáró rendezvényén mesélt a család ünneplési szokásairól. Joshi Bharat idén Egyiptomban karácsonyozott. 

"Nálunk a karácsony mindig korábban van, mint a többi embernél, mert általában elutazunk az ünnepekkor. Idén is elmentünk, ezúttal Egyiptomban voltunk egy hétig. Azt vallom, hogy mindig hidegből kell melegbe menni, és valóban szép karácsonyunk volt a 26-27 fokban. Előtte pedig december 11-én volt otthon a karácsony, ami ugyanolyan volt, mint egy magyar karácsony, csak annyi benne a különleges, hogy ilyenkor a feleségem mindig főz nekem valamilyen indiai különlegességet" - meséli a tabutv.hu riporterének Joshi Bharat, akinél egyáltalán nem okoz zavart a két karácsony.

A TV2 sztárjának kedvenc étele egy Dél-Indiához köthető leves, amit szintén elkészített neki élete párja december elején. "India alapvetően egy hindu ország, de több keresztény ember él ott, mint sok európai országban. Most, ahogy a világ megy előre, a karácsony ugyanakkora ünnep, mint nálunk!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Joshi Bharat, aki elárulta, hogy ma már a legegyszerűbb indiai étteremben és szállodában is mikulás sapkában dolgoznak a pincérek az ünnepek alatt. Az indiai sorselemző a náluk honos fényünnepről is mesél az internetes sztártévé videójában!


 
 
[ 2687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x