A Rise FM mégsem szűnt meg
Címlap / Showbiznisz / A Rise FM mégsem szűnt meg

A Rise FM mégsem szűnt meg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

A Rise FM budapesti frekvenciáján néhány napja már egy új adót lehet fogni. Timó szerint semmi baj sincs. 

Múlt hét csütörtök délután búcsúműsort sugárzott a Rise FM, majd elhallgatott. Timó ma reggel indult Dubaiba, de tegnap este még őszintén mesélt a Tabu Tv riporterének a rádió megszűnésének híréről.

"Szeretnék mindenkit megnyugtatni, mert a Rise FM nem szűnt meg, csak a rádió budapesti frekvenciája. Ez annyit jelent, hogy azért mi még szólunk a Balaton környékén meg az interneten is. Olyan nagy dráma nincsen, mert áprilisban van egy frekvencia újrakiosztás, addig pedig mindenképp várnunk kell, úgyhogy nem látok arra reális esélyt arra, hogy mi bármelyik másik frekvencián visszajöjjünk" - meséli a tabutv.hu riporterének Timó.

"A tulajdonosi kör folyamatosan azon dolgozik, hogy kapjunk budapesti frekvenciát, de hogy pontosan hol és mikor, azt még mi sem tudjuk..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a rádiós, aki elárulta, hogy a 88,1 MHz megszűnése nem jelenti a cég által szervezett rendezvények végét. Timóék minden "rájzert" arra kérnek, hogy tartsanak ki mellettük és legyenek vidámak, mert Ők is azok! :)Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x